Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 21:57

21
شهریور
كباب سوسیس

كباب سوسیس

به كمك چاقوی تیز روی سوسیس‌ها شكاف‌هائی ایجاد كنید و فلفل‌های دلمه‌ای را به اندازه‌ی 3 سانتیمتر خرد كنید. آن‌گاه پیازچه را به درازای 4 سانتیمتر ببرید.

اعظم گلزارمنش

 

 

مواد لازم برای 4 نفر

سوسیس كوكتل           24 عدد

فلفل دلمه‌ای قرمز        1 عدد درشت

فلفل دلمه‌ای زرد          1 عدد درشت

پیازچه                        4 ساقه‌ درشت

روغن زیتون                 4 قاشق سوپخوری

پودر پاپریكا                  1 قاشق چایخوری

نمك و فلفل                به میزان لازم

سبزی معطر خردكرده   2 قاشق سوپخوری (شوید، ریحان، گشنیز و جعفری)

روش تهیه كباب سوسیس

به كمك چاقوی تیز روی سوسیس‌ها شكاف‌هائی ایجاد كنید و فلفل‌های دلمه‌ای را به اندازه‌ی 3 سانتیمتر خرد كنید. آن‌گاه پیازچه را به درازای 4 سانتیمتر ببرید. حالا سوسیس، فلفل دلمه‌ای و پیازچه را مطابق تصویر به سیخ بكشید و روی توری كباب‌پز قرار دهید. اكنون روغن زیتون، پاپریكا، نمك، فلفل و سبزی را با هم مخلوط كنید و آن را روی كباب سوسیس بمالید و روی آتش یا كباب‌پز، برشته كنید.

یادآوری: پاپریكا همان فلفل قرمز شیرین است.

 

برچسب ها: کباب، سوسیس، تهیه کباب، کباب سوسیس، آموزش کباب سوسیس، آشپزی با سوسیس، روش تهیه کباب سوسیس تعداد بازديد: 590 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز