Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 11 اردیبهشت 1403 - 16:16

1
اردیبهشت
كباب فيله با سس گشنيز

كباب فيله با سس گشنيز

طرز تهیه كباب فيله با سس گشنيز

كباب فيله با سس گشنيز

 

 

مواد لازم برای 6 نفر

 

 

ماست.................................................250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

ادویه‌ی تندوری.........................................1 قاشق سوپخوری

نمك و فلفل .............................................به میزان لازم

فیله‌ی گوساله‌ی خردكرده ..........................600 گرم

 

 مواد لازم برای تهیه‌ی سس گشنیز:

 

ماست چكیده ......................................375 گرم (یك و یك‌دوم پیمانه) 

گشنیز خردكرده ..................................2 قاشق سوپخوری

آبلیمو  .............................................2 قاشق سوپخوری

سیر له كرده.......................................1 حبه

شكر ...............................................1 قاشق چایخوری

 

روش تهیه

 ماست، ادویه‌ی تندوری، نمك و فلفل را در كاسه‌ی مناسبی بریزید، فیله‌ی گوساله را بیفزائید و مخلوط كنید. آن‌گاه روی كاسه را بپوشانید و دو ساعت در یخچال نگه دارید تا گوشت مزه‌دار شود. حالا فیله را به سیخ بكشید و روی كباب‌پز یا منقل، كباب كنید. سپس كباب را برای پذیرائی در دیس مناسبی بگذارید و اندكی از سس گشنیز را رویش بدهید. اینك باقیمانده‌ی سس را در سس خوری بریزید و همراه با كباب میل كنید.

روش تهیه‌ی سس گشنیز: ماست، گشنیز، آبلیمو، سیر و شكر را در پارچ دستگاه مخلوط‌كن بریزید و دستگاه را روشن كنید تا سس صاف و یكدست شود.

 

 

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، كباب فيله با سس گشنيز تعداد بازديد: 441 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز