كباب فيله با سس گشنيز
مواد لازم برای 6 نفر
ماست.................................................250 میلیلیتر (1 پیمانه)
ادویهی تندوری.........................................1 قاشق سوپخوری
نمك و فلفل .............................................به میزان لازم
فیلهی گوسالهی خردكرده ..........................600 گرم
مواد لازم برای تهیهی سس گشنیز:
ماست چكیده ......................................375 گرم (یك و یكدوم پیمانه)
گشنیز خردكرده ..................................2 قاشق سوپخوری
آبلیمو .............................................2 قاشق سوپخوری
سیر له كرده.......................................1 حبه
شكر ...............................................1 قاشق چایخوری
روش تهیه
ماست، ادویهی تندوری، نمك و فلفل را در كاسهی مناسبی بریزید، فیلهی گوساله را بیفزائید و مخلوط كنید. آنگاه روی كاسه را بپوشانید و دو ساعت در یخچال نگه دارید تا گوشت مزهدار شود. حالا فیله را به سیخ بكشید و روی كبابپز یا منقل، كباب كنید. سپس كباب را برای پذیرائی در دیس مناسبی بگذارید و اندكی از سس گشنیز را رویش بدهید. اینك باقیماندهی سس را در سس خوری بریزید و همراه با كباب میل كنید.
روش تهیهی سس گشنیز: ماست، گشنیز، آبلیمو، سیر و شكر را در پارچ دستگاه مخلوطكن بریزید و دستگاه را روشن كنید تا سس صاف و یكدست شود.