اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 8 نفر
بلدرچین 8 عدد
نمك و فلفل به میزان لازم
آبلیمو 2 قاشق سوپخوری
زعفران حلكرده 2 قاشق سوپخوری
زیره یكدوم قاشق چایخوری
كره 50 گرم
كرفس خرد كرده 3 ساقه
سیر له كرده 2 حبه
فلفل دلمهای قرمز خلالی خرد كرده1 عدد
كدو سبز قلمی خرد كرده 3 عدد
آب مرغ 500 میلیلیتر
ژامبون گوشت 70 گرم
خامه 60 گرم
روش تهیه كباب بلدرچین و ژامبون
بلدرچینها را پاك كنید و همراه با نمك، فلفل، آبلیمو، زعفران و زیره در كاسه مناسبی بریزید و در یخچال بگذارید تا مزهدار شود. آنگاه كره را در تابه مناسب و جاداری بریزید و روی اجاق قرار دهید. بلدرچینها را در تابه بچینید، درش را ببندید و با حرارت ملایم بپزید.
اینك بلدرچینها را از تابه درآورید و كرفس، سیر، فلفل دلمهای و كدو را در همان تابه بریزید و یك دقیقه تفت دهید. حالا آب مرغ را بیفزائید و سبزی را 10 دقیقه بپزید. سپس ژامبون را به شكل نوار ببرید و دور بلدرچینها بپیچید. اكنون خامه را به سبزی پخته بیفزائید، بلدرچینها را رویش قرار دهید و تابه را 15 دقیقه در فر بگذارید تا بلدرچینها قدری برشته شوند. آنگاه سبزی را در ظرف مناسب پذیرائی بریزید و بلدرچینها را رویش قرار دهید.