Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 14 اردیبهشت 1403 - 05:26

6
مهر
ماش پتی

ماش پتی

ماش و اسفناج را جداگانه بپزید. آن‌گاه آرد را در اندكی آب سرد حل كنید و به مخلوط ماش و اسفناج بیفزائید. نمك، فلفل، زردچوبه و ادویه را به آن اضافه كنید و روی حرارت ملایم بگذارید.

مرضیه مرشدی

 

 

مواد لازم برای 8 نفر

ماش                            1 كیلوگرم

اسفناج                         4 كیلوگرم

آرد                               3 قاشق سوپخوری

نمك، فلفل و زردچوبه     به میزان لازم

ادویه‌ی خورشی           به میزان لازم

رب انار                        1 قاشق سوپخوری

لبوی خردكرده               3 عدد متوسط

كدو حلوائی خردكرده      300 گرم

سیر سرخكرده              4-6 حبه

 روش تهیه ماش پتی

ماش و اسفناج را جداگانه بپزید. آن‌گاه آرد را در اندكی آب سرد حل كنید و به مخلوط ماش و اسفناج بیفزائید. نمك، فلفل، زردچوبه و ادویه را به آن اضافه كنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا خورش بپزد و جا بیفتد. در اواخر پخت، رب انار، لبو، كدوحلوائی و سیر را بیفزائید و بعد از چند جوش، خورش را از روی حرارت بردارید.

 

برچسب ها: روش تهیه ماش پتی، ماش، ماش پتی، آموزش ماش، تهیه ماش، ماش با پتی، مواد لازم ماش تعداد بازديد: 705 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز