مرضیه مرشدی
مواد لازم برای 8 نفر
ماش 1 كیلوگرم
اسفناج 4 كیلوگرم
آرد 3 قاشق سوپخوری
نمك، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
ادویهی خورشی به میزان لازم
رب انار 1 قاشق سوپخوری
لبوی خردكرده 3 عدد متوسط
كدو حلوائی خردكرده 300 گرم
سیر سرخكرده 4-6 حبه
روش تهیه ماش پتی
ماش و اسفناج را جداگانه بپزید. آنگاه آرد را در اندكی آب سرد حل كنید و به مخلوط ماش و اسفناج بیفزائید. نمك، فلفل، زردچوبه و ادویه را به آن اضافه كنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا خورش بپزد و جا بیفتد. در اواخر پخت، رب انار، لبو، كدوحلوائی و سیر را بیفزائید و بعد از چند جوش، خورش را از روی حرارت بردارید.