پالمرز اسفناج و تخممـرغ
مواد لازم برای 6- 8 نفر
پودر مایهخمیر........................................................7 گرم
شكر ...................................................................1 قاشق سوپخوری
آب ولرم ............................................................250 میلیلیتر (1 پیمانه)
روغن مایع..........................................................50 گرم (یكچهارم پیمانه)
آرد ...................................................................حدود 600 گرم
نمك...............................................................یكچهارم قاشق چایخوری
مخلوط پنیر چدار و موزارلای رنده كرده .................200 گرم
پنیر پارمسان رنده كرده.....................................2 قاشق سوپخوری
مواد لازم میانی:
روغن زیتون..............................................3 قاشق سوپخوری
پیاز ریز خردكرده ......................................1 عدد متوسط
سیر لهكرده ...........................................2 حبه
اسفناج خردكرده...............................1800 گرم
آرد....................................................75 گرم
شیر ................................................100 میلیلیتر
كره....................................................3 قاشق سوپخوری
تخممرغ پخته و رنده كرده......................2 عدد
روش تهیه
مایهخمیر، شكر و یكچهارم پیمانه از آب ولرم را در كاسهی كوچكی بریزید و با هم مخلوط كنید. رویش را بپوشانید و در جای گرم نگه دارید تا مایهخمیر فعال شود و حبابهائی روی آن به وجود آید. آنگاه روغن مایع را بیفزائید و مخلوط كنید. سپس آرد و نمك را در كاسهی مناسبی بریزید و باقیماندهی آب و مخلوط مایهخمیر و روغن را به آن بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر مناسبی به دست آید. حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده خوب ورز دهید تا كاملاً صاف و یكدست شود. اكنون خمیر را در كاسهی چربكرده بگذارید، رویش را بپوشانید و در جای گرم نگه دارید تا حجمش دو برابر شود. اینك خمیر را به شكل مستطیل باز كنید و مایهی میانی را رویش بریزید و با پنیر بپوشانید. حال خمیر را از دو طرف به سمت وسط رول كنید و در سینی قرار دهید. رویش را بپوشانید و 30 دقیقه كنار بگذارید تا حجم خمیر دو برابر شود. آنگاه پالمرز را به مدت تقریبی 35 - 45 دقیقه در فر گرم شده با دمای 180 درجهی سانتیگراد، بپزید.
روش تهیهی مواد میانی: روغن زیتون را درتابهی مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. پیاز و سیر را بیفزائید و تفت دهید تا پیاز طلائی رنگ شود. آنگاه اسفناج را اضافه كنید و تفت دهید تا آبش كشیده شود. سپس آرد و شیر را با هم مخلوط كنید و ده دقیقه روی حرارت ملایم بپزید. حال آن را از روی حرارت بردارید و كره را بیفزائید و مخلوط كنید. اكنون تخممرغ را اضافه كنید.
یادآوری: روی پالمرز را با خلالهائی از فلفل دلمهای رنگی، خلال پسته و بادام بیارائید.