اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 6- 8 نفر
آرد 250 گرم
نمك یكهشتم قاشق چایخوری
كره سرد خردكرده 120 گرم
زرده تخممرغ 1 عدد
آب سرد 3- 4 قاشق سوپخوری
پنیر موزارلای رنده كرده 200 گرم
مواد لازم میانی
براكلی خردكرده 700 گرم
گلكلم خردكرده 700 گرم
بلوچیز خردكرده 300 گرم
خامه 250 گرم
نمك و فلفل به میزان لازم
روش تهیه كیش بابلوچیز
آرد و نمك را الك كنید و در كاسه مناسبی بریزید. كره را بیفزائید و با نوك انگشتان به خورد آرد بدهید تا به شكل خرده نان درآید. آنگاه زرده تخممرغ و آب را بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر لطیفی به دست آید. سپس خمیر را اندكی ورز دهید تا نرم و لطیف شود و بعد آن را در كیسه نایلونی بگذارید و 15 دقیقه در یخچال نگه دارید.
اكنون با وردنه، خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت نیمسانتیمتر باز كنید و در قالب پای به قطر 22 سانتیمتر بیندازید. اضافیهای اطراف خمیر را بگیرید و كف خمیر را چنگال بزنید تا هنگام پختن پف نكند! حالا قالب را در سینی بگذارید و خمیر را به مدت تقریبی 15 دقیقه، در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.
اینك نان پخته را با مواد میانی پر كنید و پنیر موزارلا را رویش بپاشید، حالا دوباره قالب را در سینی بگذارید و 15 دقیقه دیگر كیش را بپزید.
روش تهیه مایه میانی: براكلی و گل كلم را در آب جوش و نمك بجوشانید تا قدری نرم شوند و بعد در صافی بریزید. آنگاه بلوچیز و خامه را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا پنیر آب شود. سپس گلكلم، براكلی و مخلوط پنیر و خامه را با همراه نمك و فلفل در كاسه مناسبی بریزید و مخلوط كنید.