Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 07:26

4
مهر
رول‌های نان و بریان

رول‌های نان و بریان

گوشت، پیاز، زردچوبه و به مقدار كافی آب در قابلمه بریزید و روی اجاق بپزید. مراقب باشید كه یك پیمانه از آب گوشت باقی بماند. حالا گوشت را دوبار چرخ كنید و نمك، فلفل، نعنا، زعفران و دارچین را به آن بیفزائید.

اعظم گلزارمنش

 

 

مواد لازم برای 6 نفر

 گوشت سردست و قلوه‌گاه      1 كیلوگرم

پیاز                                      1 عدد

زردچوبه                               1 قاشق چایخوری

نمك و فلفل                         به میزان لازم

نعنای ریز خرد كرده               3 قاشق سوپخوری

زعفران حلكرده                    3 قاشق سوپخوری

دارچین                              2 قاشق چایخوری

تخم‌مرغ پخته و رنده كرده     3 عدد

نان لواش                           8 عدد

روغن مخصوص سرخ كردن  به میزان لازم

 روش تهیه رول‌های نان و بریان

گوشت، پیاز، زردچوبه و به مقدار كافی آب در قابلمه بریزید و روی اجاق بپزید. مراقب باشید كه یك پیمانه از آب گوشت باقی بماند. حالا گوشت را دوبار چرخ كنید و نمك، فلفل، نعنا، زعفران و دارچین را به آن بیفزائید. آن‌گاه اندكی از آب گوشت را به گوشت بیفزائید و مخلوط كنید.

سپس تخم‌مرغ‌ها را با گوشت مخلوط كنید. اكنون نان‌های لواش را به اندازه‌ی 12×15 سانتیمتر ببرید و روی هر نان یك قاشق سوپخوری از مخلوط گوشت بگذارید و نان را رول كنید. اینك رول‌های فراهم كرده را در روغن داغ سرخ كنید.

 

برچسب ها: نان، رول، رول های نان، رول های نان و بریان، آموزش رول های نان، روش تهیه رول ها، مواد لازم رول نان تعداد بازديد: 647 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز