اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 6 نفر
گوشت سردست و قلوهگاه 1 كیلوگرم
پیاز 1 عدد
زردچوبه 1 قاشق چایخوری
نمك و فلفل به میزان لازم
نعنای ریز خرد كرده 3 قاشق سوپخوری
زعفران حلكرده 3 قاشق سوپخوری
دارچین 2 قاشق چایخوری
تخممرغ پخته و رنده كرده 3 عدد
نان لواش 8 عدد
روغن مخصوص سرخ كردن به میزان لازم
روش تهیه رولهای نان و بریان
گوشت، پیاز، زردچوبه و به مقدار كافی آب در قابلمه بریزید و روی اجاق بپزید. مراقب باشید كه یك پیمانه از آب گوشت باقی بماند. حالا گوشت را دوبار چرخ كنید و نمك، فلفل، نعنا، زعفران و دارچین را به آن بیفزائید. آنگاه اندكی از آب گوشت را به گوشت بیفزائید و مخلوط كنید.
سپس تخممرغها را با گوشت مخلوط كنید. اكنون نانهای لواش را به اندازهی 12×15 سانتیمتر ببرید و روی هر نان یك قاشق سوپخوری از مخلوط گوشت بگذارید و نان را رول كنید. اینك رولهای فراهم كرده را در روغن داغ سرخ كنید.