اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 16-18 عدد
آب ولرم 80 میلیلیتر (یك سوم پیمانه)
شكر 1 قاشق سوپخوری
مایه خمیر خشك 10 گرم
تخممرغ 2 عدد
روغن مایع 50 گرم (یك چهارم پیمانه)
نمك یك دوم قاشق چایخوری
آرد 300- 350 گرم
روغن مخصوص سرخ كردنی به میزان لازم
مواد لازم میانی
گوشت چرخكرده 400 گرم
نمك، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
پیاز سرخكرده 4 قاشق سوپخوری
رب گوجهفرنگی 2 قاشق سوپخوری
كنسرو ذرت 300 گرم
جعفری خرد كرده 1 پیمانه
روش تهیه پیراشكی گوشت
آب ولرم، شكر و مایه خمیر را در كاسه كوچكی بریزید و مخلوط كنید. رویش را بپوشانید و ده دقیقه كنار بگذارید تا مایه خمیر فعال شود. آنگاه تخممرغها، روغن مایع و نمك را در كاسه دیگری بریزید و مایه خمیر را بیفزائید و مخلوط كنید. سپس آرد را كمكم بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر مناسبی به دست آید.
حالا خمیر را ورز دهید تا نرم و لطیف شود و بعد آن را در كاسه چربكرده بگذارید، رویش را بپوشانید و به مدت تقریبی یك ساعت در جای گرم استراحت دهید. اكنون خمیر را به ضخامت نیم سانتیمتر، روی سطح آرد پاشیده باز كنید و با برشگر به قطر 12 سانتیمتر دایرههائی از خمیر ببرید.
سپس وسط هر خمیر یك قاشق سوپخوری از مواد میانی بریزید و خمیر را به شكل نیمدایره تا كنید. دو لبه خمیر را به هم بچسبانید و بفشارید تا مواد میانی بیرون نریزد! خمیرهای پركرده را در سینی آرد پاشیده بچینید، رویش را بپوشانید و 15 دقیقه كنار بگذارید. اینك آنها را در روغن فراوان و داغ سرخ كنید تا طلائی رنگ شوند و برای پذیرائی در دیس مناسبی بچینید.
روش تهیه مواد میانی: گوشت چرخكرده، نمك، فلفل و زردچوبه را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق تفت دهید. آنگاه پیاز سرخكرده و رب گوجهفرنگی را بیفزائید و تفت دهید. پس از 2 دقیقه، تابه را از روی اجاق بردارید و ذرت و جعفری را به گوشت بیفزائید و مخلوط كنید.