Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 16:03

11
مهر
خوراك ماهی با كاری

خوراك ماهی با كاری

در تابه مناسبی، روغن بریزید. آن‌گاه پیاز و سیر را تفت دهید. حالا بادام‌زمینی، زیره سبز، تخم‌گشنیز و نارگیل را بیفزائید و 2 دقیقه، تفت دهید. سپس زردچوبه، پودر فلفل قرمز، آرد نخودچی و پودر پسته را اضافه كنید.

پوراندخت نمیرانیان

 

 

مواد لازم برای 4 نفر

روغن                   2 قاشق سوپخوری

پیاز رنده كرده        1 عدد

سیر له كرده         5 حبه

بادام زمینی بی‌نمك و خرد كرده     10 عدد

زیره سبز              2 قاشق چایخوری

تخم گشنیز           2 قاشق چایخوری

نارگیل رنده كرده    100 گرم

زردچوبه               1 قاشق چایخوری

پودر فلفل قرمز     1 قاشق چایخوری

آرد نخودچی         50 گرم

پسته آسیاب كرده10 عدد

پوره گوجه‌فرنگی  1 پیمانه

پودر كاری           1 قاشق چایخوری

فیله ماهی شیر  500 گرم

آب                     125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

 روش تهیه خوراك ماهی با كاری

در تابه مناسبی، روغن بریزید. آن‌گاه پیاز و سیر را تفت دهید. حالا بادام‌زمینی، زیره سبز، تخم‌گشنیز و نارگیل را بیفزائید و 2 دقیقه، تفت دهید. سپس زردچوبه، پودر فلفل قرمز، آرد نخودچی و پودر پسته را اضافه كنید و اندكی تفت دهید. اینك پوره گوجه‌فرنگی و ادویه كاری را بیفزائید و 10 دقیقه، بپزید.

حالا ماهی را به اندازه دلخواه خرد كنید و در سس فراهم كرده قرار دهید. سپس آب را نیز بیفزائید و به مدت تقریبی 30 دقیقه روی حرارت ملایم، بپزید. اكنون خوراك ماهی با كاری را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بكشید و میل كنید.

یادآوری: برای مزه‌دار كردن ماهی می‌‌توانید آن را یك ساعت در آب پیاز قرار دهید.

 

برچسب ها: خوراک، آشپزی با ماهی، آموزش خوراک، خوراک ماهی، خوراک ماهی با کاری، روش تهیه خوراک ماهی، مواد لازم خوراک ماهی تعداد بازديد: 626 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز