پوراندخت نمیرانیان
مواد لازم برای 4 نفر
روغن 2 قاشق سوپخوری
پیاز رنده كرده 1 عدد
سیر له كرده 5 حبه
بادام زمینی بینمك و خرد كرده 10 عدد
زیره سبز 2 قاشق چایخوری
تخم گشنیز 2 قاشق چایخوری
نارگیل رنده كرده 100 گرم
زردچوبه 1 قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری
آرد نخودچی 50 گرم
پسته آسیاب كرده10 عدد
پوره گوجهفرنگی 1 پیمانه
پودر كاری 1 قاشق چایخوری
فیله ماهی شیر 500 گرم
آب 125 میلیلیتر (یكدوم پیمانه)
روش تهیه خوراك ماهی با كاری
در تابه مناسبی، روغن بریزید. آنگاه پیاز و سیر را تفت دهید. حالا بادامزمینی، زیره سبز، تخمگشنیز و نارگیل را بیفزائید و 2 دقیقه، تفت دهید. سپس زردچوبه، پودر فلفل قرمز، آرد نخودچی و پودر پسته را اضافه كنید و اندكی تفت دهید. اینك پوره گوجهفرنگی و ادویه كاری را بیفزائید و 10 دقیقه، بپزید.
حالا ماهی را به اندازه دلخواه خرد كنید و در سس فراهم كرده قرار دهید. سپس آب را نیز بیفزائید و به مدت تقریبی 30 دقیقه روی حرارت ملایم، بپزید. اكنون خوراك ماهی با كاری را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بكشید و میل كنید.
یادآوری: برای مزهدار كردن ماهی میتوانید آن را یك ساعت در آب پیاز قرار دهید.