سرور چاووشی
مواد لازم برای 4 نفر
فیله ماهی شیر 800 گرم
نمك و فلفل سیاه به میزان لازم
سیر له كرده 6 حبه
سركه بالزامیك 5 قاشق سوپخوری
روغن زیتون 8 قاشق سوپخوری
اسفناج خرد كرده 1 كیلوگرم
روغن مخصوص سرخكردنی به میزان لازم
روش تهیه خوراك ماهی و اسفناج
ماهی را با نمك، فلفل و سیر مزهدار كنید و در ظرف مناسبی بچینید. آنگاه سركه و روغن زیتون را رویش بریزید و به مدت یك ساعت در یخچال نگه دارید. سپس اسفناج را در روغن زیتون تفت دهید تا آبش كشیده شود و نمك و فلفل را به آن بیفزائید. اینك ماهی را در روغن سرخ كنید. اسفناج را در دیس مناسبی بریزید و ماهی را رویش بگذارید.