Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 08:17

10
مهر
خوراك ماهی و اسفناج

خوراك ماهی و اسفناج

ماهی را با نمك، فلفل و سیر مزه‌دار كنید و در ظرف مناسبی بچینید. آن‌گاه سركه و روغن زیتون را رویش بریزید و به مدت یك ساعت در یخچال نگه دارید. سپس اسفناج را در روغن زیتون تفت دهید.

سرور چاووشی

 

 

مواد لازم برای 4 نفر

فیله ماهی شیر                800 گرم

نمك و فلفل سیاه             به میزان لازم

سیر له كرده                    6 حبه

سركه بالزامیك                 5 قاشق سوپخوری

روغن زیتون                     8 قاشق سوپخوری

اسفناج خرد كرده             1 كیلوگرم

روغن مخصوص سرخ‌كردنی به میزان لازم

روش تهیه خوراك ماهی و اسفناج

ماهی را با نمك، فلفل و سیر مزه‌دار كنید و در ظرف مناسبی بچینید. آن‌گاه سركه و روغن زیتون را رویش بریزید و به مدت یك ساعت در یخچال نگه دارید. سپس اسفناج را در روغن زیتون تفت دهید تا آبش كشیده شود و نمك و فلفل را به آن بیفزائید. اینك ماهی را در روغن سرخ كنید. اسفناج را در دیس مناسبی بریزید و ماهی را رویش بگذارید.

 

برچسب ها: خوراک، آشپزی با ماهی، آموزش خوراک، خوراک ماهی، روش تهیه خوراک ماهی و اسفناج، خوراک با اسفناج، خوراک اسفناج تعداد بازديد: 740 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز