Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 14:49

2
بهمن
دمی گشنيز با ماهی دودی

دمی گشنيز با ماهی دودی

طرز تهیه دمی گشنيز با ماهی دودی

دمی گشنيز با ماهی دودی

 

مواد لازم برای 6 نفر

 

 

برنج................................................600 گرم (4 پیمانه)

آب‌جوش.........................................یك‌و نیم لیتر (6 پیمانه)

نمك..............................................یك‌دوم قاشق چایخوری

كره................................................150 گرم

گشنیز خردكرده...............................700 گرم

ماهی دودی..................................700 گرم

زعفران حلكرده..............................2 قاشق سوپخوری

 

 

روش تهیه

 برنج را بخیسانید. آب جوش، نمك و كره را در قابلمه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. برنج و گشنیز را بیفزائید و بگذارید برنج بپزد و آبش كشیده شود. حالا پلو را 30 دقیقه با حرارت ملایم دم كنید. در این میان پوست ماهی را بگیرید و در ظرف نسوزی بگذارید و به مدت 30 دقیقه در فر گرم‌كرده با دمای 170 درجه‌ی سانتیگراد، بپزید. آن‌گاه تیغ‌های ماهی را بگیرید، پلو را در دیس مناسبی بكشید و ماهی را لابه‌لای آن قرار دهید و با برنج زعفرانی بیارائید.

یادآوری: در صورت دلخواه می‌توانید، هنگام دم كردن پلو قدری سیر تازه را لابه‌لای آن بگذارید و پلو را دم كنید.

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، دمی گشنيز با ماهی دودی تعداد بازديد: 481 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز