دمی گشنيز با ماهی دودی
مواد لازم برای 6 نفر
برنج................................................600 گرم (4 پیمانه)
آبجوش.........................................یكو نیم لیتر (6 پیمانه)
نمك..............................................یكدوم قاشق چایخوری
كره................................................150 گرم
گشنیز خردكرده...............................700 گرم
ماهی دودی..................................700 گرم
زعفران حلكرده..............................2 قاشق سوپخوری
روش تهیه
برنج را بخیسانید. آب جوش، نمك و كره را در قابلمهی مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. برنج و گشنیز را بیفزائید و بگذارید برنج بپزد و آبش كشیده شود. حالا پلو را 30 دقیقه با حرارت ملایم دم كنید. در این میان پوست ماهی را بگیرید و در ظرف نسوزی بگذارید و به مدت 30 دقیقه در فر گرمكرده با دمای 170 درجهی سانتیگراد، بپزید. آنگاه تیغهای ماهی را بگیرید، پلو را در دیس مناسبی بكشید و ماهی را لابهلای آن قرار دهید و با برنج زعفرانی بیارائید.
یادآوری: در صورت دلخواه میتوانید، هنگام دم كردن پلو قدری سیر تازه را لابهلای آن بگذارید و پلو را دم كنید.