اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 4 تا 6 عدد
تمرهندی 1 بسته كوچك
روغن مایع به میزان لازم
پیاز ریز خردكرده 1 عدد متوسط
پیاز رندهكرده 1 عدد
گوشت چرخكرده 300 گرم
نمك، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
پودر تخمگشنیز 1 قاشق چایخوری
شكر 3 قاشق سوپخوری
دارچین 1 قاشق چایخوری
روش تهیه سرگنجشكی
تمرهندی را با دو پیمانه آب مخلوط كنید و از صافی عبور دهید. آنگاه در تابه مناسبی، قدری روغن بریزید و روی اجاق گرم كنید و پیازخرد كرده را در آن تفت دهید تا طلایی رنگ شود. سپس پیاز رندهكرده، گوشت، نمك، فلفل، زردچوبه و تخمگشنیز را با هم مخلوط كنید و از آن كوفته ریزه بسازید.
پیازداغ، تمرهندی صافكرده و دو پیمانه آب را در قابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق بجوشانید. حالا كوفته ریزهها را در این سس بریزید و با حرارت ملایم، بپزید. اكنون شكر و دارچین را بیفزائید و همراه با نان یا برنج میل كنید.