Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 7 مهر 1404 - 06:47

19
مهر
سرگنجشكی

سرگنجشكی

تمرهندی را با دو پیمانه آب مخلوط كنید و از صافی عبور دهید. آن‌گاه در تابه مناسبی، قدری روغن بریزید و روی اجاق گرم كنید و پیازخرد كرده را در آن تفت دهید تا طلایی رنگ شود.

اعظم گلزارمنش

 

 

مواد لازم برای 4 تا 6 عدد

تمرهندی                          1 بسته كوچك

روغن مایع                         به میزان لازم

پیاز ریز خردكرده                 1 عدد متوسط

پیاز رنده‌كرده                     1 عدد

گوشت چرخكرده               300 گرم

نمك، فلفل و زردچوبه        به میزان لازم

پودر تخم‌گشنیز               1 قاشق چایخوری

شكر                             3 قاشق سوپخوری

دارچین                         1 قاشق چایخوری

 روش تهیه سرگنجشكی

تمرهندی را با دو پیمانه آب مخلوط كنید و از صافی عبور دهید. آن‌گاه در تابه مناسبی، قدری روغن بریزید و روی اجاق گرم كنید و پیازخرد كرده را در آن تفت دهید تا طلایی رنگ شود. سپس پیاز رنده‌كرده، گوشت، نمك، فلفل، زردچوبه و تخم‌گشنیز را با هم مخلوط كنید و از آن كوفته ریزه بسازید.

پیازداغ، تمرهندی صاف‌كرده و دو پیمانه آب را در قابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق بجوشانید. حالا كوفته‌ ریزه‌ها را در این سس بریزید و با حرارت ملایم، بپزید. اكنون شكر و دارچین را بیفزائید و همراه با نان یا برنج میل كنید.

 

برچسب ها: روش تهیه سرگنجشکی، آموزش سرگنجشکی، مواد لازم سرگنجشکی، آشپزی با سرگنجشکی، تهیه سرگنجشکی، سرگنجشکی تعداد بازديد: 538 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز