Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 23 اردیبهشت 1403 - 15:36

19
مهر
شش‌انداز

شش‌انداز

قدری از روغن را در قابلمه‌ی مناسبی بریزید، گوشت را بیفزائید و تفت دهید. آن‌گاه پیازداغ و زردچوبه را بیفزائید و اندكی تفت دهید. حال قدری آب به آن اضافه كنید و بگذارید گوشت نیم‌پز شود.

اعظم گلزارمنش

 

 

مواد لازم برای 4-6 نفر

روغن مایع                                                  2 قاشق سوپخوری

گوشت گوسفند یا گوساله قیمه‌ای خرد كرده    300 گرم

پیاز داغ                                                     1 قاشق سوپخوری

زردچوبه                                                    یك‌دوم قاشق سوپخوری

گردو‌ی آسیاب كرده                                    250 گرم

کنجد آسیاب كرده                                      200 گرم

دانه‌ی انار خشك آسیاب كرده                     50 گرم

نمک و فلفل                                           به میزان لازم

آب انار ترش                                           250 میلی‌لیتر (1پیمانه)

شکر در صورت دلخواه                               2 قاشق سوپخوری

تخم مرغ                                                4-6 عدد

 روش تهیه شش‌انداز

قدری از روغن را در قابلمه‌ی مناسبی بریزید، گوشت را بیفزائید و تفت دهید. آن‌گاه پیازداغ و زردچوبه را بیفزائید و اندكی تفت دهید. حال قدری آب به آن اضافه كنید و بگذارید گوشت نیم‌پز شود. سپس گردو، كنجد و انار را درون گوشت بریزید، نمك، فلفل، آب انار و شكر را بیفزائید و صبر كنید خورش روی حرارت ملایم، جا بیفتد. اینك تخم‌مرغها را نیمرو كنید، خورش را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید و نیمرو را رویش بگذارید.

یادآوری1: می‌توانید به جای آب انار، از یك قاشق سوپخوری رب انار استفاده كنید.

یادآوری2: می‌توانید شش‌انداز را با كوفته‌ریزه و یا بدون گوشت نیز تهیه كنید.

 

برچسب ها: روش تهیه شش‌انداز، تهیه شش انداز، شش انداز، مواد لازم شش انداز، آشپزی با شش انداز، آموزش شش انداز تعداد بازديد: 813 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز