اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 4-6 نفر
روغن مایع 2 قاشق سوپخوری
گوشت گوسفند یا گوساله قیمهای خرد كرده 300 گرم
پیاز داغ 1 قاشق سوپخوری
زردچوبه یكدوم قاشق سوپخوری
گردوی آسیاب كرده 250 گرم
کنجد آسیاب كرده 200 گرم
دانهی انار خشك آسیاب كرده 50 گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
آب انار ترش 250 میلیلیتر (1پیمانه)
شکر در صورت دلخواه 2 قاشق سوپخوری
تخم مرغ 4-6 عدد
روش تهیه ششانداز
قدری از روغن را در قابلمهی مناسبی بریزید، گوشت را بیفزائید و تفت دهید. آنگاه پیازداغ و زردچوبه را بیفزائید و اندكی تفت دهید. حال قدری آب به آن اضافه كنید و بگذارید گوشت نیمپز شود. سپس گردو، كنجد و انار را درون گوشت بریزید، نمك، فلفل، آب انار و شكر را بیفزائید و صبر كنید خورش روی حرارت ملایم، جا بیفتد. اینك تخممرغها را نیمرو كنید، خورش را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید و نیمرو را رویش بگذارید.
یادآوری1: میتوانید به جای آب انار، از یك قاشق سوپخوری رب انار استفاده كنید.
یادآوری2: میتوانید ششانداز را با كوفتهریزه و یا بدون گوشت نیز تهیه كنید.