سرور چاووشی
مواد لازم برای 10 نفر
روغن زیتون 5 قاشق سوپخوری
پیاز ریز خرد كرده 4 عدد متوسط
بادام زمینی خرد كرده 3 قاشق سوپخوری
انجیر خشك خرد كرده 4 عدد
برنج 2 پیمانه (300 گرم)
كشمش پلوئی 1 قاشق سوپخوری
آب 250 میلیلیتر ( 1 پیمانه)
نمك یكدوم قاشق چایخوری
شوید و ریحان از هر كدام 4 ساقه
پیازچه خرد كرده 5 ساقه
فلفل دلمهای قرمز، سبز و زرد از هر كدام 2 عدد
گوجهفرنگی 2 عدد درشت
پیاز 2 عدد درشت
آب گرم 250 میلیلیتر (1 پیمانه)
روش تهیه دلمههای رنگی با انجیر و بادامزمینی
نیمی از روغن زیتون را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید و پیاز خرد كرده را در آن تفت دهید تا نرم و سبك شود. آنگاه بادام زمینی، انجیر، برنج خیسانده و آبكشیده و كشمش را بیفزائید و یك دقیقه تفت دهید. سپس آب و نمك را اضافه كنید و دو دقیقه، بپزید.
اینك تابه را از روی حرارت بردارید و شوید، ریحان و پیازچه را به مواد درون تابه بیفزائید. داخل فلفلهای دلمهای، گوجهفرنگیها و پیازها را خالی كنید و با مواد فراهم كرده پر نمائید، حالا سر گوجهفرنگیها و فلفلها را بگذارید و با خلال دندان محكم كنید. دلمهها را در ظرف نسوز چربكرده بچینید و آب گرم را به آن بیفزائید.
روی ظرف را با كاغذ آلومینیوم بپوشانید و به مدت تقریبی 30 دقیقه، در فر گرم شده با دمای 150 درجه سانتیگراد قرار دهید. حالا كاغذ آلومینیوم را بردارید و 10 دقیقه دیگر، دلمهها را بپزید تا آبش كشیده شود. اكنون دلمهها را برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید و باقیمانده روغن زیتون را رویش بریزید.