Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 19 اردیبهشت 1403 - 09:05

18
مهر
دلمه‌های رنگی با انجیر و بادام‌زمینی

دلمه‌های رنگی با انجیر و بادام‌زمینی

نیمی از روغن زیتون را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید و پیاز خرد كرده را در آن تفت دهید تا نرم و سبك شود. آن‌گاه بادام زمینی، انجیر، برنج خیسانده و آبكشیده و كشمش را بیفزائید و یك دقیقه تفت دهید.

سرور چاووشی

 

 

مواد لازم برای 10 نفر

روغن زیتون                           5 قاشق سوپخوری

پیاز ریز خرد كرده                   4 عدد متوسط

بادام زمینی خرد كرده            3 قاشق سوپخوری

انجیر خشك خرد كرده            4 عدد

برنج                                   2 پیمانه (300 گرم)

كشمش پلوئی                    1 قاشق سوپخوری

آب                                    250 میلی‌لیتر ( 1 پیمانه)

نمك                                 یك‌دوم قاشق چایخوری

شوید و ریحان از هر كدام     4 ساقه

پیازچه خرد كرده                 5 ساقه

فلفل دلمه‌ای قرمز، سبز و زرد از هر كدام 2 عدد

گوجه‌فرنگی                     2 عدد درشت

پیاز                                2 عدد درشت

آب گرم                          250 میلی‌لیتر  (1 پیمانه)

 روش تهیه دلمه‌های رنگی با انجیر و بادام‌زمینی

نیمی از روغن زیتون را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید و پیاز خرد كرده را در آن تفت دهید تا نرم و سبك شود. آن‌گاه بادام زمینی، انجیر، برنج خیسانده و آبكشیده و كشمش را بیفزائید و یك دقیقه تفت دهید. سپس آب و نمك را اضافه كنید و دو دقیقه، بپزید.

اینك تابه را از روی حرارت بردارید و شوید، ‌ریحان و پیازچه را به مواد درون تابه بیفزائید. داخل فلفل‌های دلمه‌ای، گوجه‌فرنگی‌ها و پیازها را خالی كنید و با مواد فراهم كرده پر نمائید، حالا سر گوجه‌فرنگی‌ها و فلفل‌ها را بگذارید و با خلال دندان محكم كنید. دلمه‌ها را در ظرف نسوز چربكرده بچینید و آب گرم را به آن بیفزائید.

روی ظرف را با كاغذ آلومینیوم بپوشانید و به مدت تقریبی 30 دقیقه، در فر گرم شده با دمای 150 درجه سانتیگراد قرار دهید. حالا كاغذ آلومینیوم را بردارید و 10 دقیقه دیگر، دلمه‌ها را بپزید تا آبش كشیده شود. اكنون دلمه‌ها را برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید و باقیمانده روغن زیتون را رویش بریزید.

 

برچسب ها: دلمه، آموزش دلمه، دلمه های رنگی، دلمه با انجیر، دلمه با بادام زمینی، روش تهیه دلمه رنگی، آشپزی با انجیر تعداد بازديد: 545 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز