اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 4 نفر
قارچ درشت 300 گرم
روغن مایع 2 قاشق سوپخوری
پیاز خردكرده 1 عدد
سیر خردكرده 1 حبه
اسفناج خردكرده 250 گرم
پنیر سفید (فتا) 150 گرم
شوید خردكرده 1 قاشق سوپخوری
تخممرغ 1 عدد
جوز هندی رندهكرده یكهشتم قاشق چایخوری
پنیر موزارلای رندهكرده 100 گرم
روش تهیه دلمه قارچ با پنیر و اسفناج
پایه قارچها را در آورید و قدری آبلیمو روی قارچها بریزید تا سیاه نشود! روغن را در تابه بریزیدو روی اجاق گرم كنید. پیاز را بیفزائید و 5 دقیقه تفت دهید تا نرم شود. حال سیر، اسفناج و پایههای خردكرده قارچها را اضافه كنید و تفت دهید و بگذارید اسفناج بپزد. آنگاه تابه را از روی حرارت بردارید و كنار بگذارید تا مواد خنك شود.
سپس پنیر سفید، شوید، زرده تخممرغ و جوزهندی را با هم مخلوط كنید تا صاف و یكدست شود. سفیده تخممرغ را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد و آن را به مخلوط اسفناج بیفزائید. اكنون مخلوط فراهمكرده پنیر سفید و شوید را به آن اضافه كنید و به آرامی هم بزنید.
داخل قارچها را با این مواد پر كنید و رویشان پنیر موزارلا بریزید. قارچهای پر كرده را در ظرف نسوزی بچینید و به مدت تقریبی 25-30 دقیقه در فر گرمشده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.