دلمه فلفل و سبزی
مواد لازم برای 4 نفر
فلفل دلمهای رنگی......................................4 عدد
روغن مایع ................................................3 قاشق سوپخوری
پیاز خرد كرده ...........................................1 عدد
سیر خرد كرده..........................................1 حبه
بادمجان خرد كرده ..................................2 عدد
فلفل سبز خرد كرده.................................1 عدد
زنجفیل رنده كرده....................................1 قاشق چایخوری
پودر زیرهی سبز......................................1 قاشق چایخوری
سیاهدانه ..............................................1 قاشق چایخوری
زردچوبه ...............................................یكدوم قاشق چایخوری
پودر تخمگشنیز .....................................یكدوم قاشق چایخوری
آبلیمو ..................................................2 قاشق سوپخوری
سیبزمینی خرد كرده و سرخكرده.........250 گرم
گشنیز تاره برای تزئین.......................به میزان لازم
روش تهیه
در قابلمهی مناسبی آب بریزید و روی اجاق بجوشانید و فلفلهای دلمه را 5-6 دقیقه، در آبجوش قرار دهید تا اندكی نرم شوند. آنگاه سر فلفلها را با چاقوی تیزی ببرید و داخلشان را خالی كنید. سپس تابهی مناسبی را روی اجاق بگذارید و روغن را در آن بریزید.
پیاز و سیر را بیفزائید و 2دقیقه، تفت دهید. اینك بادمجان، فلفل سبز و زنجفیل را نیز اضافه كنید و 5 دقیقه تفت دهید تا بادمجان قدری برشته شود. حال ادویهها، آبلیمو و سیبزمینی را بیفزائید و مخلوط كنید. اكنون داخل فلفلها را با مخلوط فراهم كرده پر كنید و در ظرف چربكردهی نسوزی بچینید.
سپس یكدوم پیمانه آب به آن بیفزائید و به مدت تقریبی 25 دقیقه، در فر گرم شده با دمای 180درجهی سانتیگراد بپزید. آنگاه دلمه را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید و با گشنیز بیارائید.