فاطمه درویش
مواد لازم برای 4 نفر
سیب زمینی 4 عدد درشت
كنسرو ماهی تن روغن گرفته 1 قوطی(180 گرمی)
كیپر خرد كرده 2 قاشق سوپخوری
آبلیمو 1 قاشق چایخوری
سس مایونز 60 گرم (یكچهارم پیمانه)
نمك و فلفل به میزان لازم
شیر 75 میلیلیتر (حدود یك سوم پیمانه)
كره 1 قاشق سوپخوری
پنیر موزارلای رنده كرده 50 گرم
جعفری خرد كرده برای تزئین 2 قاشق سوپخوری
روش تهیه دلمه سیبزمینی دریائی
سیبزمینیها را بشوئید و برس بزنید تا پوستشان كاملاً تمیز شود. آنگاه سیبزمینیها را در فر گرم كرده با دمای 200 درجه سانتیگراد، بپزید. سپس داخلشان را خالی كنید و مراقب باشید كه از لبههای سیبزمینی حدود یك سانتیمتر، باقی بماند. حالا گوشته سیبزمینیها را در كاسه مناسبی بریزید، ماهی را بیفزائید و با چنگال مخلوط كنید.
اكنون كیپر، آبلیمو، سس مایونز، نمك، فلفل، شیر و كره را نیز به آن بیفزائید و مخلوط كنید. اینك داخل سیبزمینیها را با مایه فراهم كرده پر كنید، پنیر را رویش بپاشید و دوباره در فر بگذارید تا پنیر آب شود. حال دلمه سیبزمینی را برای پذیرائی، در دیس بچینید و با جعفری بیارائید.
یادآوری: كیپر نوعی گیاه بوتهای، خوابیده و دارای شاخههای متعدد است. نام دیگر آن كاپاریس است و در ایران آن را به نام كَبر میشناسند. این گیاه شبیه زیتون اما ریزتر، تیرهتر و بدون هسته است كه در كشور ما به صورت كنسروی در فروشگاههای معتبر یافت میشود. اگر كیپر در دسترس نبود از زیتون بدون هسته و حلقهای خرد كرده استفاده كنید.