Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 05:40

17
مهر
دلمه فلفل قلمی شیرین

دلمه فلفل قلمی شیرین

لپه و برنج را بخیسانید و بعد لپه را بپزید و برنج را آبكش كنید. آن‌گاه گوشت، نمك، فلفل و زردچوبه را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق تفت دهید.

اعظم گلزارمنش

 

 

مواد لازم برای 4  نفر

لپه                      30 گرم

برنج                    150 گرم

گوشت چرخكرده   250 گرم

نمك و فلفل         به میزان لازم

زردچوبه              یك‌دوم قاشق چایخوری

پیازداغ                2 قاشق سوپخوری

سبزی دلمه ریز خرد كرده* 250 گرم

رب گوجه‌فرنگی   1 قاشق سوپخوری

فلفل قلمی شیرین 8 - 10 عدد (قرمز و سبز)

آب گوجه‌فرنگی    250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

كره                    30 گرم

*  تره، جعفری، گشنیز، شوید، ترخون و نعنا

 روش تهیه دلمه فلفل قلمی شیرین

لپه و برنج را بخیسانید و بعد لپه را بپزید و برنج را آبكش كنید. آن‌گاه گوشت، نمك، فلفل و زردچوبه را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق تفت دهید. سپس پیازداغ، سبزی و رب گوجه‌فرنگی را بیفزائید و 2 دقیقه دیگر تفت دهید. اینك برنج و لپه را اضافه نمائید و مخلوط كنید و تابه را از روی حرارت بردارید و كنار بگذارید.

آن‌گاه فلفل‌ها را به مدت تقریبی 5 دقیقه، در آب جوش دارای نمك قرار دهید و بعد در صافی بریزید. اكنون شكافی روی فلفل‌ها ایجاد كنید و دانه‌هایشان را درآورید و با مخلوط فراهم كرده پر كنید. دلمه‌های فلفل را در ظرف چربكرده نسوزی بچینید و آب گوجه‌فرنگی را رویش بریزید.

كره را بیفزائید و به مدت تقریبی 15-20دقیقه، در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید. اینك دلمه را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید.

نكات خواندنی

مصرف فلفل به خصوص در زمان سرماخوردگی به دلیل گرم نمودن و تعریق بدن، بسیار مفید است و شاید نام عمومی «Chilli» كه برای آن انتخاب كرده‌اند به دلیل اثرات آن بر روی سرماخوردگی یا «Chill» است. اثرات خوب دیگر فلفل در تسكین دردهای روماتیسمی و درد مفاصل و یا دردهای دست، پا و كمر است.

از آنجایی كه فلفل حاوی ماده محرك قوی «Capsaicin» است و بعضی نسبت به آن حساسیت دارند، باید در مصرف فلفل و یا فرآورده‌های آن به صورت خوراكی و یا موضعی و به خصوص میزان مصرف آن‌ها دقت كرد و هنگام مصرف از عدم حساسیت نسبت به آن اطمینان حاصل نمود.

 

برچسب ها: دلمه، فلفل شیرین، دلمه فلفل قلمی شیرین، دلمه فلفل، دلمه با فلفل، آموزش فلفل تعداد بازديد: 759 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز