اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 6 نفر
پیاز 2 عدد درشت
گوشت چرخكرده 200 گرم
كره 50 گرم
نمك و فلفل به میزان لازم
زردچوبه یكدوم قاشق چایخوری
سبزی دلمه ریز خرد كرده*200 گرم
لپه پخته 40 گرم
برنج آبكشیده 200 گرم
آب گوشت 80 میلیلیتر(یك سوم پیمانه)
زعفران حلكرده 3 قاشق سوپخوری
* تره، شوید، گشنیز، جعفری، ترخون، نعنا
روش تهیه دلمه پیاز صدفی
ابتدا قابلمه مناسبی را تا نیمه آب كنید و روی اجاق بگذارید تا بجوشد. آنگاه پوست پیاز را بگیرید و انتهای آن را ببرید. سپس از سر پیاز تا وسطش شكافی ایجاد كنید و آنها را همراه با 2 قاشق سوپخوری نمك در آب جوش بریزید تا پیاز نرم شود. حالا پیاز را از آب جوش درآورید و همینكه سرد شد، لایههایش را از هم جدا كنید و كنار بگذارید.
اكنون گوشت، كره، نمك، فلفل و زردچوبه را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت تفت دهید. سپس سبزی دلمه را بیفزائید و 1 دقیقه دیگر تفت دهید و تابه را از روی حرارت بردارید. اینك لپه و برنج را نیز بیفزائید و مخلوط كنید. حالا روی هر لایه پیاز یك قاشق از مخلوط فراهم كرده بریزید و پیاز را رول كنید.
دلمههای پیاز را در ظرف نسوز چربكرده بچینید و مخلوط آب گوشت و زعفران را رویش بریزید. آنگاه دلمه پیاز را به مدت تقریبی 15-20 دقیقه، در فرم گرم كرده با دمای180 درجه سانتیگراد بپزید.