Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 5 آذر 1403 - 20:36

28
مهر
سیب‌زمینی پر كرده با لوبیا و پنیر

سیب‌زمینی پر كرده با لوبیا و پنیر

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید. پوست سیب‌‌زمینی‌ها را با برس سیمی بشوئید تا كاملاً تمیز شود. سیب‌زمینی‌ها را با هوله كاغذی آشپزخانه خشك كنید.

مرضیه مرشدی

 

 

مواد لازم برای 2 نفر

سیب‌زمینی با پوست                        2 عدد درشت

روغن مایع                                       2 قاشق سوپخوری

خوراك لوبیا چینی پخته در سس         300 گرم

پنیر موزارلای رنده كرده                      4 قاشق سوپخوری

جعفری خردكرده                              1 قاشق سوپخوری

 روش تهیه سیب‌زمینی پر كرده با لوبیا و پنیر

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید. پوست سیب‌‌زمینی‌ها را با برس سیمی بشوئید تا كاملاً تمیز شود. سیب‌زمینی‌ها را با هوله كاغذی آشپزخانه خشك كنید. چند قسمت از سیب‌زمینی را با چنگال سوراخ كنید. روی آن‌ها را با برس روغن بمالید و در سینی فر قرار دهید و به مدت تقریبی یك ساعت در فر بپزید.

برای امتحان كردن پخت سیب‌زمینی‌ها یك چنگال تمیز در آن‌ها فرو برید تا مطمئن شوید كه سیب‌زمینی نرم شده است. حالا حدود یك سانتیمتر از سر سیب‌زمینی‌ها (از قسمت پهن آن) ببرید و با یك قاشق كوچك گوشت سیب‌زمینی را خالی كنید. بطوریكه سوراخ نشود. حالا گوشت خالی‌شده سیب‌زمینی را با خوراك لوبیا چیتی مخلوط كنید و داخل سیب‌زمینی‌ها را با آن پر نمائید.

روی آن پنیر بپاشید و مجدداً به مدت 10 دقیقه در فر گرم‌شده با دمای 200 درجه سانتیگراد قرار دهید تا پنیر آب شود. روی آن‌ها را با كمی جعفری تزئین كنید.

 

برچسب ها: آشپزی با سیب زمینی، آموزش سیب زمینی پر کرده، روش تهیه سیب زمینی پر کرده، مواد لازم سیب زمینی پر کرده، سیب زمینی با لوبیا، سیب زمینی با پنیر تعداد بازديد: 728 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز