Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 15:55

26
مهر
سالاد نودل و ماهی

سالاد نودل و ماهی

ابتدا نودل را در قابلمه مناسبی با آب چند دقیقه بپزید تا كمی نرم شود – اما له نشود– سپس آن را آبكش كنید. حالا فیله ماهی را بخارپز كنید.

مرضیه مرشدی

 

 

مواد لازم برای 4 نفر

نودل برنجی                                        200 گرم

فیله ماهی سالمون خرد كرده                400 گرم

ساقه كرفس خلالی خرد كرده                2 عدد

خیار خلالی خرد كرده                           3 عدد

مغز پسته برشته كرده                        یك‌دوم پیمانه  (75 گرم)

نعنای خرد كرده                                  1 قاشق سوپخوری

ریحان خرد كرده                                 1 قاشق سوپخوری

آبلیموی تازه                                     4 قاشق سوپخوری

سس فلفل تند                                 1 قاشق چایخوری

روغن كنجد                                      1 قاشق سوپخوری

سیر له كرده                                  1 حبه

 روش تهیه سالاد نودل و ماهی

ابتدا نودل را در قابلمه مناسبی با آب چند دقیقه بپزید تا كمی نرم شود – اما له نشود– سپس آن را آبكش كنید. حالا فیله ماهی را بخارپز كنید. اینك در كاسه مناسبی، نودل، كرفس، خیار، ماهی، مغز پسته و سبزی‌ها را مخلوط كنید. اكنون آبلیمو، سس فلفل‌تند، روغن كنجد و سیر را مخلوط كنید و روی سالاد بریزید. حالا سالاد را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید و میل نمائید.

یادآوری 1: اگر نودل برنجی در دسترس نبود می‌توانید از نوع دیگر نودل استفاده نمائید.

یادآوری 2: می‌توانید از مقداری ژامبون نیز برای تزئین استفاده كنید.

 

برچسب ها: سالاد نودل، سالاد با نودل، سالاد نودل و ماهی، سالاد با ماهی، آموزش سالاد نودل با ماهی، روش تهیه سالاد نودل، مواد لازم سالاد نودل تعداد بازديد: 625 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز