مرضیه مرشدی
مواد لازم برای 4 نفر
نودل برنجی 200 گرم
فیله ماهی سالمون خرد كرده 400 گرم
ساقه كرفس خلالی خرد كرده 2 عدد
خیار خلالی خرد كرده 3 عدد
مغز پسته برشته كرده یكدوم پیمانه (75 گرم)
نعنای خرد كرده 1 قاشق سوپخوری
ریحان خرد كرده 1 قاشق سوپخوری
آبلیموی تازه 4 قاشق سوپخوری
سس فلفل تند 1 قاشق چایخوری
روغن كنجد 1 قاشق سوپخوری
سیر له كرده 1 حبه
روش تهیه سالاد نودل و ماهی
ابتدا نودل را در قابلمه مناسبی با آب چند دقیقه بپزید تا كمی نرم شود – اما له نشود– سپس آن را آبكش كنید. حالا فیله ماهی را بخارپز كنید. اینك در كاسه مناسبی، نودل، كرفس، خیار، ماهی، مغز پسته و سبزیها را مخلوط كنید. اكنون آبلیمو، سس فلفلتند، روغن كنجد و سیر را مخلوط كنید و روی سالاد بریزید. حالا سالاد را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید و میل نمائید.
یادآوری 1: اگر نودل برنجی در دسترس نبود میتوانید از نوع دیگر نودل استفاده نمائید.
یادآوری 2: میتوانید از مقداری ژامبون نیز برای تزئین استفاده كنید.