اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 4 نفر
نودل 1 بسته 400 گرمی
روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
ژامبون خلالی خرد كرده 250 گرم
فلفل دلمهای قرمز خلالی خرد كرده یكدوم عدد
فلفل دلمهای سبز خلالی خرد كرده یكدوم عدد
فلفل دلمهای زرد خلالی خرد كرده یكدوم عدد
ریحان ریز خرد كرده 2 قاشق سوپخوری
نمك و فلفل به میزان لازم
پیاز سرخكرده 1 قاشق سوپخوری
روغن مایع به میزان لازم
سیبزمینی ورقهای خرد كرده 1 عدد
روش تهیه نودل و چیپس
آب را در قابلمه مناسبی بجوشانید. آنگاه نودل را بیفزائید و 3 دقیقه بپزید و در آبكش بریزید. حالا روغن زیتون را در تابه مناسبی گرم كنید. سپس ژامبون را اضافه نمائید و 1 دقیقه تفت دهید. اینك فلفل دلمهایها، ریحان، نمك، فلفل و پیاز سرخكرده را اضافه كنید و پس از یك دقیقه از روی حرارت بردارید، نودل را با آن مخلوط كنید.
در ظرف مناسبی بكشید و رویش را با سیبزمینی سرخكرده بیارائید.
یادآوری: سیبزمینی را بهصورت ورقههای نازك برش بزنید و در روغن داغ و فراوان سرخ كنید.
نكات خواندنی
فلفل دلمهای علاوه بر موثر بودن در پیشگیری از بیماریهای مهمی مانند بیماریهای قلبی و سرطان، میتواند بسیاری از بیماریهائی را كه با بالا رفتن سن پیش میآیند به تأخیر انداخته و یا از بروز آنها جلوگیری كند و همچنین سبب تقویت سیستم ایمنی بدن گردد.
همه این فواید مدیون آنتیاكسیدانهای فراوانی است كه در انواع فلفل دلمهای وجود دارد. بسیاری از ناخوشیها و بیماریها در سنین بالا رخ میدهند از جمله پیرچشمی كه در اثر زوال سلولها ایجاد میشود. مصرف مرتب و فراوان فلفل دلمهای قرمز از آنجائی كه حاوی چندین ماده مغذی مانند لوتئین و گزانتین میباشد از بروز پیرچشمی پیشگیری میكند.
مصرف زیاد فلفل دلمهای كه حاوی پیشساز ویتامین A فراوانی میباشد میتواند سبب تقویت بینائی چشم شود.