Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 10 اردیبهشت 1403 - 18:10

25
مهر
نودل با مرغ، كدو و سیب‌زمینی

نودل با مرغ، كدو و سیب‌زمینی

در قابلمه مناسبی آب بریزید و روی اجاق بجوشانید. آن‌گاه نودل و نمك را بیفزائید و صبر كنید تا نودل بپزد. حالا روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید نیمی از پیاز و گوشت را در آن تفت دهید.

اعظم گلزارمنش

 

 

مواد لازم برای 4 نفر

 نودل                  500 گرم

نمك                   به میزان لازم

پیاز خردكرده        1 عدد ریز

فیله گوساله خردكرده 250 گرم

فیله مرغ خردكرده 500 گرم

كدو حلوائی مكعبی خردكرده 500 گرم

سیب‌زمینی خردكرده500 گرم

آب                    375 میلی‌لیتر (1/5 پیمانه)

قرص عصاره مرغ 1 عدد

خامه              60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

اُرگانو             1 قاشق چایخوری

 روش تهیه نودل با مرغ، كدو و سیب‌زمینی

در قابلمه مناسبی آب بریزید و روی اجاق بجوشانید. آن‌گاه نودل و نمك را بیفزائید و صبر كنید تا نودل بپزد. حالا روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید نیمی از پیاز و گوشت را در آن تفت دهید و بعد فیله مرغ را بیفزائید و بگذارید گوشت قهوه‌ای رنگ شود.

اینك كدو را بخارپز كنید و همراه با نودل به مخلوط گوشت بیفزائید. آن‌گاه سیب‌زمینی را در مخلوط آب، قرص عصاره مرغ و باقیمانده پیاز بپزید و در دستگاه مخلوط‌كن پوره كنید. سپس خامه را به آن بیفزائید و مخلوط كنید. اكنون پوره را در ظرف مناسبی بكشید و مخلوط فراهم‌كرده را رویش بریزید و با ارگانو بیارائید.

 

برچسب ها: آشپزی با سیب زمینی، نودل، روش تهیه نودل، روش تهیه نودل با کدو، نودل با مرغ، نودل با سیب زمینی تعداد بازديد: 717 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز