اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 4 نفر
نودل 500 گرم
نمك به میزان لازم
پیاز خردكرده 1 عدد ریز
فیله گوساله خردكرده 250 گرم
فیله مرغ خردكرده 500 گرم
كدو حلوائی مكعبی خردكرده 500 گرم
سیبزمینی خردكرده500 گرم
آب 375 میلیلیتر (1/5 پیمانه)
قرص عصاره مرغ 1 عدد
خامه 60 میلیلیتر (یكچهارم پیمانه)
اُرگانو 1 قاشق چایخوری
روش تهیه نودل با مرغ، كدو و سیبزمینی
در قابلمه مناسبی آب بریزید و روی اجاق بجوشانید. آنگاه نودل و نمك را بیفزائید و صبر كنید تا نودل بپزد. حالا روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید نیمی از پیاز و گوشت را در آن تفت دهید و بعد فیله مرغ را بیفزائید و بگذارید گوشت قهوهای رنگ شود.
اینك كدو را بخارپز كنید و همراه با نودل به مخلوط گوشت بیفزائید. آنگاه سیبزمینی را در مخلوط آب، قرص عصاره مرغ و باقیمانده پیاز بپزید و در دستگاه مخلوطكن پوره كنید. سپس خامه را به آن بیفزائید و مخلوط كنید. اكنون پوره را در ظرف مناسبی بكشید و مخلوط فراهمكرده را رویش بریزید و با ارگانو بیارائید.