اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 4 نفر
خمیر فیلو 20ورق
كره آبكرده 50 گرم
نمك و فلفل به میزان لازم
میگوی پاككرده 200 گرم
گوجهفرنگی خردكرده 2 عدد متوسط
پیاز سرخكرده 1 قاشق سوپخوری
برنج آبكش كرده 150 گرم
سیر لهكرده 1 حبه
آویشن 1 قاشق چایخوری
خامه 50 میلیلیتر
پنیر چدار رندهكرده 50 گرم
فتوچینی آبكش كرده 150 گرم
روش تهیه فتوچینی در سبد فیلو
ابتدا لایههای خمیر فیلو را به كره آغشته كنید و روی هم قرار دهید، آنگاه خمیر را در كاسه مناسبی قرار دهید و به مدت 10 دقیقه در فر برشته كنید. حالا قابلمه مناسبی را تا نیمه آب بریزید، نمك و میگو را بیفزائید و 2 دقیقه میگو را بپزید و در آبكش بریزید. اینك در تابه مناسبی گوجهفرنگی، پیاز سرخكرده و برنج را مخلوط كنید و روی اجاق بگذارید تا آب گوجهفرنگی تبخیر شود.
نمك و فلفل، سیر، آویشن، خامه و پنیر چدار را با مایه برنج مخلوط كنید. اكنون فتوچینی را به آرامی با مخلوط فراهم كرده تركیب كنید و در سبد فیلو بریزید. روی غذا را با میگو بیارائید و میل كنید.
نكات مهم
روشها و نسخههای متفاوتی برای تهیه این خمیر وجود دارد كه در اینجا به یكی از بهترین آنها میپردازیم تا بتوانید با مطالعه دقیق و اجرای صحیح، خمیر خوب و قابل قبولی تهیه نمایید. دو عدد زرده تخممرغ را همراه با یك پیمانه شیر (250 میلیلیتر)، دو قاشق سوپخوری شكر و یك سومپیمانه كره آبكرده (80 میلیلیتر) مخلوط كنید و با همزن دستی، هم بزنید تا خوب با یكدیگر مخلوط شوند.
آنگاه به میزان كافی، آرد به آن بیفزایید تا مایه، خمیر شود و به دست نچسبد! سپس خمیر را به شكل توپ درآورید و رویش را بپوشانید تا خشك نشود. یك ساعت به خمیر استراحت دهید، سپس توپهای كوچكی به اندازه نارنگی از آن بردارید، روی سطح كار، قدری آرد بپاشید و خمیر را با وردنه معمولی باز كنید.
بعد با استفاده از وردنه نازك مخصوص خمیر باقلوا، تا حد امكان، آن را نازك كنید. حالا میتوانید از این خمیر، برای تهیه انواع خوراك و باقلوا بهره بگیرید.