اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 4-6 نفر
روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
پیاز ریز خرد كرده 1 عدد درشت
سیر له كرده 1 حبه
فلفل دلمهای قرمز خرد كرده 1 عدد كوچك
كنسرو ذرت 150 گرم
پودر اُرگانو 1 قاشق چایخوری
سیب زمینی حلقهای خرد كرده 400 گرم
شیر 125 میلیلیتر (یكدوم پیمانه)
تخممرغ همزده 4 عدد
نمك و فلفل به میزان لازم
پنیر موزارلا رنده كرده 100 گرم
روش تهیه فریتاتای سیبزمینی
در ظرف مناسب مایكروویو روغن، پیاز و سیر را بریزید و در مایكروویو با قدرت 100درصد یا 900وات به مدت 4 دقیقه بگذارید. حالا ظرف را از دستگاه بیرون آورید و فلفل دلمهای، ذرت و اُرگانو را به آن بیفزایید و مخلوط كنید. اینكه كف ظرف مناسب مایكروویو به قطر 20 سانتیمتر را با یك لایه سیبزمینی بپوشانید.
سپس مخلوط فراهم كرده را روی آن بریزید و دوباره یك ردیف سیب زمینی بچینید. اكنون شیر، تخممرغ، نمك و فلفل را با هم مخلوط كنید و روی فریتاتا بریزید و پنیر بپاشید. حالا ظرف را در دستگاه مایكروویو بگذارید و با قدرت 100درصد یا 900وات، به مدت 20-25 دقیقه روشن كنید تا فریتاتا بپزد.