Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 10 اردیبهشت 1403 - 14:02

3
آبان
فریتاتای سیب‌زمینی

فریتاتای سیب‌زمینی

در ظرف مناسب مایكروویو روغن، پیاز و سیر را بریزید و در مایكروویو با قدرت 100درصد یا 900وات به مدت 4 دقیقه بگذارید. حالا ظرف را از دستگاه بیرون آورید و فلفل دلمه‌ای، ذرت و اُرگانو را به آن بیفزایید و مخلوط كنید.

اعظم گلزارمنش

 

 

مواد لازم برای 4-6 نفر

روغن زیتون                     2 قاشق سوپخوری

پیاز ریز خرد كرده              1 عدد درشت

سیر له كرده                   1 حبه

فلفل دلمه‌ای قرمز خرد كرده 1 عدد كوچك

كنسرو ذرت                   150 گرم

پودر اُرگانو                     1 قاشق چایخوری

سیب زمینی حلقه‌ای خرد كرده 400 گرم

شیر                           125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

تخم‌مرغ همزده             4 عدد

نمك و فلفل                  به میزان لازم

پنیر موزارلا رنده كرده      100 گرم

 روش تهیه فریتاتای سیب‌زمینی

در ظرف مناسب مایكروویو روغن، پیاز و سیر را بریزید و در مایكروویو با قدرت 100درصد یا 900وات به مدت 4 دقیقه بگذارید. حالا ظرف را از دستگاه بیرون آورید و فلفل دلمه‌ای، ذرت و اُرگانو را به آن بیفزایید و مخلوط كنید. اینكه كف ظرف مناسب مایكروویو به قطر 20 سانتیمتر را با یك لایه سیب‌زمینی بپوشانید.

سپس مخلوط فراهم كرده را روی آن بریزید و دوباره یك ردیف سیب زمینی بچینید. اكنون شیر، تخم‌مرغ، نمك و فلفل را با هم مخلوط كنید و روی فریتاتا بریزید و پنیر بپاشید. حالا ظرف را در دستگاه مایكروویو بگذارید و با قدرت 100درصد یا 900وات، به مدت 20-25 دقیقه روشن كنید تا فریتاتا بپزد.

 

برچسب ها: فریتاتا، آشپزی با سیب زمینی، سیب زمینی، مواد لازم فریتاتا، روش تهیه فریتاتای، فریتاتای سیب زمینی، آموزش فریتاتا تعداد بازديد: 673 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز