سالاد قارچ
مواد لازم برای 4 نفر
قارچ تازه..........................................................250 گرم
آبلیموی تازه.......................................................2 قاشق سوپخوری
مخلوط ژامبون مرغ و گوشت خردكرده ................250 گرم
ذرت كنسرو شده ............................................4 قاشق سوپخوری
فلفل دلمهای قرمز خردكرده ..............................2 قاشق سوپخوری
فلفل دلمهای سبز خردكرده..............................2 قاشق سوپخوری
تخممرغ آبپز..................................................3 عدد
سس مایونز..................................................125 گرم (یكدوم پیمانه)
خامهی صبحانه..............................................50 گرم
نمك ..........................................................یكدوم قاشق چایخوری
فلفل سیاه..................................................یكدوم قاشق چایخوری
كاهو برای تزئین .........................................یك بوته
روش تهیه
قارچها را بشوئید، خشك كنید و ورقهای خرد نمائید. آبلیمو را روی قارچها بپاشید تا سیاه نشوند! آنگاه قارچ، ژامبون، كنسرو ذرت و فلفل دلمهایها را در كاسهی مناسبی بریزید. دو عدد از تخممرغها را رنده كنید و همراه با سس مایونز، خامه، نمك و فلفل به مخلوط قارچ بیفزائید و سالاد را هم بزنید. اینك برگهای ظریف و ریز كاهو را در بشقاب زیبائی بچینید و سالاد را وسط آن بریزید. اكنون سالاد را با تخممرغ باقیمانده، بیارائید و در یخچال بگذارید تا خنك شود.