اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 4 –6 نفر
بادمجان كبابی 1 كیلوگرم
نمك، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
پیاز سرخكرده 4 قاشق سوپخوری
سیر لهكرده 2 حبه
تخممرغ 5 عدد
گردوی ریزخردكرده 100 گرم
روغن مخصوص سرخ كردنی به میزان لازم
روش تهیه كوكوی بادمجان كبابی
پوست بادمجانهای كبابی را بگیرید و ریز خرد كنید. آنگاه نمك، فلفل، زردچوبه، پیاز سرخكرده، سیر، تخممرغها و گردو را به آن بیفزائید و خوب هم بزنید. سپس در تابه مناسبی، قدری روغن بریزید و روی اجاق داغ كنید. حالا مایه كوكو را درون تابه بریزید و صاف كنید.
در تابه را بگذارید و با حرارت ملایم كوكو را بپزید. همینكه یك طرف كوكو طلائی رنگ شد، آن را برگردانید تا طرف دیگرش نیز برشته شود. اینك كوكو را در ظرف مناسبی قراردهید و با گوجهفرنگی و لیموترش بیارائید.
نكات مهم
كبابی كردن بادمجان راههای زیادی دارد یكی از این راهها این است كه بادمجان را خوب بشوئید، روی صفحه فلزی كبابپز بچینید، دستگاه را با حرارت متوسط روشن كنید تا بادمجان كباب شود. در این فاصله چندینبار بادمجان را زیرورو كنید وقتی همه اطراف آن كبابی شد و پوستش كاملا سیاه شد.
آن را در سینی قرار دهید تا خنك شود. حالا همه قسمتهای سوخته را جدا كنید. برای این كار میتوانید از اجاقگاز و یا فر هم به همین ترتیب استفاده كنید اگر هنگام كبابی كردن، چند شیار در بادمجان ایجاد كنید، زودتر به نتیجه خواهید رسید. اگر از بادمجانهای ریز هم استفاده كنید زودتر مغزپخت میشوند.
بعد از كبابی كردن میتوانید بادمجان را در كیسه فریزر قرار دهید در كیسه را محكم ببندید و به مدت 15 دقیقه در فریزر قرار دهید در این صورت پوست سوخته بادمجان راحتتر جدا میشود.