سوپ قارچ
مواد لازم برای 6 نفر
روغن زیتون........................................2 قاشق سوپخوری
قارچ ورقهای خرد كرده.......................300 گرم
سیر له كرده......................................1 حبه
كره..............................................100 گرم
پیاز حلقهای خرد كرده.........................2 عدد متوسط
آب مرغ یا گوشت..............................1 لیتر (4 پیمانه)
نمك و فلفل....................................به میزان لازم
خامه............................................50 گرم
جعفری ریز خرد كرده........................2 قاشق سوپخوری
نان تست .....................................4 قطعه
روش تهیه
در تابهی مناسبی، روغن بریزید و روی اجاق گرم كنید. آنگاه قارچ و سیر را در آن تفت دهید و كنار بگذارید. حالا كره را در تابه بریزید و پیاز را در آن قدری تفت دهید تا سبك و نرم شود. سپس آب مرغ را بجوشانید و قارچ و پیاز را همراه با نمك و فلفل به آن بیفزائید و ده دقیقه، بپزید. اكنون خامه و نیمی از جعفری را در سوپ بریزید و بعد آن را از روی حرارت بردارید و برای پذیرائی در كاسهی مناسبی بكشید. آنگاه سوپ را با نان تست برشته و جعفری بیارائید و میل كنید.