اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 8 تا 10 نفر
كره 60 گرم
قارچ ورقهای خردكرده 500 گرم
پیاز ریز خردكرده 2 عدد متوسط
لوبیا سبز 500 گرم
آویشن یكدوم قاشق چایخوری
نمك و فلفل به میزان لازم
پنیر خامهای 200 گرم
شیر 3 قاشق سوپخوری
آرد 450 گرم
نمك یكچهارم قاشق چایخوری
بیكینگپودر 2 قاشق چایخوری
شوید خشك 1 قاشق چایخوری
كره سرد و خردكرده 150 گرم
خامه 125 گرم
تخممرغ همزده 1 عدد
روش تهیه پای قارچ و لوبیا سبز
در تابه مناسبی، یك قاشق كره بریزید و روی اجاق گرم كنید. آنگاه قارچ را در آن تفت دهید. سپس در تابه دیگری، باقیمانده كره را بریزید و روی اجاق آب كنید و پیاز و لوبیا سبز را در آن تفت دهید و با افزودن قدری آب لوبیا را بپزید. حالا آویشن، نمك، فلفل، پنیر خامهای، شیر و قارچ را به آن بیفزائید و مخلوط كنید و تابه را از روی حرارت بردارید و كنار بگذارید. اكنون در كاسه مناسبی آرد، نمك، بیكینگپودر و شوید را مخلوط كنید و كره سرد و خرد كرده را بیفزائید و با نوك انگشتان با آرد مخلوط كنید. سپس خامه و تخممرغ را به آن بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر مناسبی به دست آید.
خمیر رادر كیسه نایلونی بگذارید و 30 دقیقه در یخچال نگه دارید. حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت نیم سانتیمتر باز كنید و در قالب پای به قطر 22 سانتیمتر، پهن كنید و مواد فراهمكرده را در آن بریزید. اینك از باقیمانده خمیر نوارهائی به عرض یك سانتیمتر، ببرید و روی مواد میانی بگذارید، رویش تخممرغ بمالید و به مدت تقریبی 25 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 200 درجه سانتیگراد، یا تا زمانیكه روی پای طلائی رنگ شود، بپزید.