اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 4 نفر
روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری
پیاز خردكرده 1 عدد درشت
قارچ خردكرده 250 گرم
سیر لهكرده 3 حبه
سینه مرغ پخته و خردكرده 2 پیمانه
زیره آسیاب كرده 1 قاشق چایخوری
فلفل قرمز یكدوم قاشق چایخوری
آویشن 1 قاشق چایخوری
اسفناج خردكرده 200 گرم
نمك و فلفل به میزان لازم
خامه 60 میلیلیتر
پنیر چدار رنده كرده 250 گرم
ترتیلا 4 عدد
مواد لازم برای تهیه ترتیلا
آرد 300 گرم
نمك یكدوم قاشق چایخوری
بیكینگپودر یك و یكدوم قاشق چایخوری
روغن مایع 2 قاشق چایخوری
شیر ولرم 180 میلیلیتر
روش تهیه كوئیسادیلای قارچ و اسفناج
روغن را گرم كنید و پیاز و قارچ را در آن تفت دهید. آنگاه سیر، مرغ، زیره، فلفل قرمز و آویشن را بیفزائید و تفت دهید. حالا اسفناج، نمك و فلفل را اضافه كنید و دو دقیقه دیگر، تفت دهید تا اسفناج نرم شود. خارج از حرارت خامه را به مایه اضافه كنید و مخلوط نمائید.
حال یكچهارم از پنیر را روی یكی از ترتیلاها بریزید و نیمی از مخلوط مرغ و اسفناج را رویش بریزید و دوباره یكچهارم از پنیر را روی آن بریزید. اكنون یك ترتیلای دیگر روی مواد قرار دهید. تابه مناسبی را چرب كنید و روی حرارت بگذارید و دو طرف كوئیسادیلا را در آن برشته كنید.
به همین ترتیب كوئیسادیلای دیگر را نیز فراهم كنید و هر یك را به 4 قسمت ببرید و در صورت تمایل با خامه میل كنید.
روش تهیه ترتیلا: آرد، نمك و بیكینگپودر را در كاسهای بریزید و روغن و شیر را به آن بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر مناسبی به دست آید. آنگاه خمیر را 5 دقیقه ورز دهید، رویش را بپوشانید و 20 دقیقه، كنار بگذارید. اینك خمیر را چهار قسمت كنید و هر تكه را روی سطح آرد پاشیده، با وردنه به شكل دایره درآورید و در تابه، روی اجاق كمی بپزید.
یادآوری: از این جهت كه ترتیلا دوباره روی حرارت پخته میشود در مرحله اول آن را زیاد برشته نكنید. ترتیلا را میتوانید به تعداد زیاد آماده كنید و در كاغذ آلومینیوم و سپس در كیسه فریزر قرار دهید و به مدت طولانی در فریزر نگهداری نمائید.