Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 7 مهر 1404 - 00:49

4
آبان
كوئیسـادیلای قارچ و اسفناج

كوئیسـادیلای قارچ و اسفناج

روغن را گرم كنید و پیاز و قارچ را در آن تفت دهید. آن‌گاه سیر، مرغ، زیره، فلفل قرمز و آویشن را بیفزائید و تفت دهید. حالا اسفناج، نمك و فلفل را اضافه كنید و دو دقیقه دیگر، تفت دهید تا اسفناج نرم شود.

اعظم گلزارمنش

 

 

مواد لازم برای 4 نفر

روغن زیتون            1 قاشق سوپخوری

پیاز خردكرده          1 عدد درشت

قارچ خردكرده         250 گرم

سیر له‌كرده          3 حبه

سینه ‌مرغ پخته و خردكرده 2 پیمانه

زیره آسیاب كرده   1 قاشق چایخوری

فلفل قرمز           یك‌دوم قاشق چایخوری

آویشن               1 قاشق چایخوری

اسفناج خردكرده  200 گرم

نمك و فلفل        به میزان لازم

خامه                60  میلی‌لیتر

پنیر چدار رنده كرده 250 گرم

ترتیلا                4 عدد

مواد لازم برای تهیه ترتیلا

آرد                 300 گرم

نمك               یك‌دوم قاشق چایخوری

بیكینگ‌پودر     یك و یك‌دوم قاشق چایخوری

روغن مایع     2 قاشق چایخوری

شیر ولرم      180 میلی‌لیتر

 روش تهیه كوئیسادیلای قارچ و اسفناج

روغن را گرم كنید و پیاز و قارچ را در آن تفت دهید. آن‌گاه سیر، مرغ، زیره، فلفل قرمز و آویشن را بیفزائید و تفت دهید. حالا اسفناج، نمك و فلفل را اضافه كنید و دو دقیقه دیگر، تفت دهید تا اسفناج نرم شود. خارج از حرارت خامه را به مایه اضافه كنید و مخلوط نمائید.

حال یك‌چهارم از پنیر را روی یكی از ترتیلاها بریزید و نیمی از مخلوط مرغ و اسفناج را رویش بریزید و دوباره یك‌چهارم از پنیر را روی آن بریزید. اكنون یك ترتیلای دیگر روی مواد قرار دهید. تابه مناسبی را چرب كنید و روی حرارت بگذارید و دو طرف كوئیسادیلا را در آن برشته كنید.

به همین ترتیب كوئیسادیلای دیگر را نیز فراهم كنید و هر یك را به 4 قسمت ببرید و در صورت تمایل با خامه میل كنید.

روش‌ تهیه ترتیلا: آرد، نمك و بیكینگ‌پودر را در كاسه‌ای بریزید و روغن و شیر را به آن بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر مناسبی به دست آید. آن‌گاه خمیر را 5 دقیقه ورز دهید، رویش را بپوشانید و 20 دقیقه، كنار بگذارید. اینك خمیر را چهار قسمت كنید و هر تكه را روی سطح آرد پاشیده، با وردنه به شكل دایره درآورید و در تابه، روی اجاق كمی بپزید.

یادآوری: از این جهت كه ترتیلا دوباره روی حرارت پخته می‌شود در مرحله اول آن را زیاد برشته نكنید. ترتیلا را می‌توانید به تعداد زیاد آماده كنید و در كاغذ آلومینیوم و سپس در كیسه فریزر قرار دهید و به مدت طولانی در فریزر نگه‌داری نمائید.

 

برچسب ها: روش تهیه كوئیسادیلای، كوئیسادیلای قارچ، كوئیسادیلای اسفناج، آموزش كوئیسادیلای، آشپزی كوئیسادیلای، كوئیسادیلای، مواد لازم كوئیسادیلای، تهیه كوئیسادیلای تعداد بازديد: 469 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز