Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 15:10

31
شهریور
گشت و گذاری پيرامون پرسش‌های شما

گشت و گذاری پيرامون پرسش‌های شما

پرسش و پاسخ

پس از بررسی و مطالعه پرسش‌های مطرح شده از سوی شما خوانندگان گرامی و پرمهر و پاسخ‌های داده شده به آنها، در اینجا نظرتان را به پاره‌ای از مهمترین و كاربردی ترین سوالات جلب می‌كنیم.

 

  برای تهیه خامه‌ فرم گرفته، می‌باید از چه مقدار شكر برای شیرین كردن خامه استفاده كنیم؟

به‌طور كلی برای یك كیلوگرم خامه، 250‌گرم شكر به آن بیفزائید و بعد آن را خوب هم بزنید تا شكر در خامه حل شود. سپس خامه را در فریزر بگذارید تا سرد شود و بعد آن را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد.

 

   آیا می‌توانیم خامه‌ی شیرین نشده را فریز كنیم؟

خیر خامه‌ شیرین نشده در فریزر می‌بُرد و دیگر قابل استفاده نخواهد بود.

 

  ترایفل چیست؟

ترایفل نوعی دسر است كه از تركیب نان رولت مكعبی خرد كرده همراه با خامه، كرم كاسترد، میوه و ژله به دست می‌آید.

 

  چرا گاهی ژله نمی‌بندد و از قالب جدا نمی‌شود؟

چنانچه میزان آب در تهیه‌ ژله بیشتر از مقدار لازم باشد، ژله نمی‌بندد! همچنین ژله می‌باید حداقل 6 ساعت تا یك شب در یخچال بماند و كاملاً سرد شود تا به راحتی از قالب جدا شود. برای به دست آوردن نتیجه بهتر، پس از مخلوط كردن ژله با آب جوش، آن را روی بخار آب‌جوش بگذارید و خوب هم بزنید تا ذرات ژله كاملاً حل شوند و مایه صاف و زلالی به دست آید. سپس آب سرد را به آن بیفزائید و خوب مخلوط كنید. بهتر است قالب ژله را قبل از مصرف در فریزر قرار دهید تا كاملاً سرد شود.

 

  معمولاً برای پختن كیك‌ها از چه دمائی در فر استفاده می‌كنیم؟

دمای پخت هر كیك بستگی به نوع آن دارد ولی به طور كلی دمای 160-180 درجه سانتیگراد دمای مناسبی برای آن است.

 

  قالب تارت به چه نوع قالبی می‌گویند؟

قالب تارت، قالب دیواره كوتاهی است كه به شكل كنگره‌دار و ساده ساخته می‌شود و انواع مختلفی دارد. در برخی از آنها، دیواره از كف قالب جدا می‌شود و تارت به راحتی از آن درمی‌آید. این قالب در اندازه‌های مختلف و جنس‌های گوناگون نظیر فلزی و سرامیكی در دسترس می‌باشد.

 

   به جای وانیلین برای معطر كردن كیك و شیرینی از چه چیزی استفاده كنیم؟

می‌توانید از پوست پرتقال و یا لیموی رنده كرده، برای معطر كردن كیك و شیرینی بهره بگیرید. همچنین اسانس‌های مختلفی برای این منظور در فروشگاه‌های لوازم قنادی یافت می‌شود.

 

  چه مقدار از حجم قالب مافن را از مایه پر می‌كنیم؟

به‌طور كلی می‌باید سه‌چهارم از حجم قالب مافن، از مایه پر شود و یك‌چهارم آن خالی بماند تا مایه جای كافی برای پف كردن داشته باشد.

 

  كدام قالب برای تهیه‌ چیزكیك مناسب است؟

برای تهیه‌ چیزكیك حتماً از قالب كمربندی استفاده كنید تا هنگام خارج كردن آن از قالب دچار مشكل نشوید!

 

  اسموتی چیست؟

نوعی نوشیدنی است كه از تركیب پوره‌ میوه و بستنی به دست می‌آید و نوشیدنی نسبتاً غلیظی است.

 

  بهترین روش برای فریز كردن لوبیا سبز چیست؟

بهتر است لوبیا سبز را پس از پاك كردن و شستن، در قابلمه‌ حاوی آب‌جوش و نمك بریزید و آن را بپزید. همینكه لوبیا خنك شد، آن را در كیسه‌های نایلونی مخصوص و یا ظرف‌های دردار مخصوص فریزر بریزید و فریز كنید.

 

  برای اینكه حبوبات موجب نفخ در معده نشوند چه‌كار كنیم؟

بهتر است حبوبات را قبل از مصرف به مدت

12 ساعت بخیسانید و بعد آبش را دور بریزید و مصرف كنید تا این مشكل برطرف شود.

 

   برای تهیه‌ استیك كدام قسمت گوشت گوساله مناسب است؟

بهتر است از فیله گوساله برای تهیه‌ استیك استفاده كنید و آن را روی حرارت بالا، در تابه‌ چدنی بپزید تا خشك نشود و لذیذ و مغز‌پخت شود.

 

    برای درست كردن شله‌زرد چه برنجی مناسب است؟

برنج ایرانی نیم‌كوب برای تهیه‌ شله‌زرد مناسب‌تر از دیگر برنج‌هاست. زیرا هم ری كافی دارد و هم از طعم خوبی برخوردار است.

 

  بهترین روش برای تهیه كیك اسفنجی كدام است؟

به ازای هر تخم‌مرغ 25 گرم شكر و 25 گرم آرد در نظر بگیرید، زرده‌ها و سفیده‌های تخم‌مرغ را از هم جدا كنید. زرده‌های تخم‌مرغ را همراه با سه‌چهارم از شكر و قدری وانیلین با همزن برقی بزنید تا كمرنگ و غلیظ شود. سفیده‌های تخم‌مرغ را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد و كم‌كم باقیمانده‌ی شكر را به آن بیفزائید. دقت كنید كه هنگام مخلوط كردن زرده‌های تخم‌مرغ و سفیده‌های تخم‌مرغ، حجم مایه‌ كیك از بین نرود! آن‌گاه آرد الك كرده را به آن اضافه كنید.

 

 چگونه بوی زهم مرغ را بگیریم؟

برای گرفتن بوی نامطبوع مرغ، از تازه بودن آن مطمئن شوید. سپس مرغ را پس از شستن و خشك كردن، ‌در مخلوطی از پیاز، سیر، زعفران و قدری روغن مایع بخوابانید تا مرغ طعم خوبی پیدا كند. برای ترد شدن آن می‌توانید از قدری ماست نیز بهره بگیرید و دست‌كم یك شب در مخلوط ماست و زعفران نگه دارید.

 

  آیا برای به دست آوردن نتیجه‌ بهتر در تهیه‌ كباب كوبیده، می‌باید از قسمت‌های خاصی از گوشت استفاده كنیم؟

مناسب‌ترین گوشت برای تهیه كباب كوبیده، تركیبی از گوشت گوسفند و گوساله است كه می‌باید به خوبی چرخ شود و چنانچه قدری سردست و قلوه‌گاه گوسفند نیز به آن اضافه كنید، كباب كوبیده‌ لذیذتری خواهید داشت. دقت كنید كه آب پیاز را پس از اینكه پیاز را رنده كردید، بگیرید زیرا آب پیاز كباب كوبیده را شل می‌كند و كباب از روی سیخ می‌ریزد.

 

  برای سبز ماندن سبزی خورش قورمه‌سبزی چه كار كنیم؟

سبزی قورمه را زیاد سرخ نكنید تا هم خاصیت و هم رنگش حفظ شود.

 

 چنانچه خورش یا خوراك شور شود برای رفع مشكل چه راه حلی وجود دارد؟

چند عدد سیب‌زمینی را پس از شستن و پوست كندن، در خوراك بریزید تا نمك اضافی را به خود جذب كند.

 

  چه راهكارهائی برای شناخت برنج مرغوب وجود دارد؟

برنج مرغوب دانه‌ بلندی دارد، رنگ آن استخوانی است و هر چقدر كهنه‌تر باشد مرغوب‌تر است.

 

  برای بیشتر شدن عطر ادویه چه باید كرد؟

بهتر است ادویه‌ها را قبل از مصرف در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت مستقیم تفت دهید تا عطرش بلند شود.

 

   برای تهیه ته‌چین از تخم‌مرغ كامل استفاده كنیم یا فقط از زرده‌ آن؟

در تهیه‌ ته‌چین بهتر است فقط از زرده‌های تخم‌مرغ بهره بگیریم.

 

  پاپریكا چیست؟

پاپریكا به نوعی فلفل آسیاب كرده می‌گویند كه خیلی تند نیست و بیشتر برای طعمش از آن استفاده می‌كنند. برای تهیه پاپریكا در منزل كافیست فلفل‌های قرمز را ابتدا خشك كنید و بعد تخمه‌هایش را درآورید و فلفل را آسیاب كنید.

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی تعداد بازديد: 556 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز