آش سبزی
مواد لازم برای 8 -10 نفر
گوشت سردست گوسفند...................................................200 گرم
پیاز .....................................................................................1 عدد
نمك، فلفل...........................................................................به میزان لازم
زردچوبه .............................................................................به میزان لازم
مخلوط حبوبات (نخود، لوبیا چیتی و عدس)................................. 350 گرم
برنج ..................................................................................300 گرم
ترهی خرد كرده.......................................................................700 گرم
ترخون خرد كرده.....................................................................100 گرم
پیازداغ و نعنا داغ......................................................................به میزان لازم
روش تهیه
گوشت را همراه با پیاز، نمك، فلفل و زردچوبه بپزید. آنگاه گوشت را بكوبید و كنار بگذارید. سپس حبوبات و برنج را جداگانه بخیسانید و بپزید. حالا برنج، حبوبات و 2 لیتر آب را در قابلمهی مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا بپزند و بعد سبزی را به آن بیفزائید و به مدت 20 دقیقه آش را با در باز بپزید. اینك گوشت، پیازداغ و نعناداغ را به آش بیفزائید و آن را پیوسته هم بزنید تا جا بیفتد. اكنون آش را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بكشید و با پیازداغ و نعناداغ بیارائید.