فاطمه درویش
مواد لازم برای 2 نفر
چیپس سیبزمینی خلالی 1 پیمانه
زیره آسیابكرده یكچهارم قاشق چایخوری
پودر چیلی یكچهارم قاشق چایخوری
تخممرغ 4 عدد
شیر 2 قاشق سوپخوری
نمك یكچهارم قاشق چایخوری
روغن كانولا 2 قاشق سوپخوری
پیازچه خرد كرده 2 ساقه
فلفل دلمهای قرمز خرد كرده 2 قاشق سوپخوری
فلفل تند خرد كرده یكدوم قاشق چایخوری
سیر خرد كرده 1 حبه
نان پیتزای آماده 1 عدد
سس گوجه فرنگی یك چهارم پیمانه
پنیر گودای رنده كرده سهچهارم پیمانه
روش تهیه پیتزای عصرانه
چیپس خلالی، زیره و پودر چیلی را در ظرف مناسبی بریزید، با هم مخلوط كنید و كنار بگذارید. آنگاه تخممرغها، شیر و نمك را در كاسه مناسبی بریزید و با هم مخلوط كنید و كنار بگذارید. حالا روغن را در تابه بریزید؛ پیازچه، فلفل دلمهای، فلفل تند و سیر را بیفزائید و با حرارت ملایم اجاق تفت دهید تا سبزیها نرم شوند.
سپس مواد را از تابه درآورید و كنار بگذارید. اكنون مخلوط تخممرغ را به این مواد بیفزائید و در همان تابه بپزید تا تخممرغها ببندد. اینك نان پیتزا را در قالب مخصوص پیتزا بگذارید و سس گوجهفرنگی را روی آن بریزید و مخلوط فراهم كرده را بیفزائید.
حال مخلوط چیپس سیبزمینی و پنیر را رویش بریزید و پیتزا را در فر گرم شده با دمای 190درجه سانتیگراد، به مدت تقریبی 8-10 دقیقه یا تا زمانیكه پنیر آب شود، بپزید.