فاطمه درویش
مواد لازم برای 2 نفر
سیر له كرده 3 حبه
ماست چكیده 375 گرم (یكونیم پیمانه)
نمك به میزان لازم
آب 1 لیتر
سركه 1 قاشق سوپخوری
نمك 1 قاشق چایخوری
تخممرغ 6 عدد
كره 2 قاشق سوپخوری
پاپریكا 1 قاشق چایخوری
روش تهیه تخممرغ به سبك تركی
سیر، ماست و نمك را در كاسه مناسبی بریزید و با هم مخلوط كنید. آنگاه آب، سركه و یك قاشق چایخوری نمك را در قابلمه بریزید و روی اجاق بجوشانید. سپس حرارت اجاق را ملایم كنید و تخممرغها را یكی یكی بشكنید و با فاصله، در آب در حال جوش بیندازید و بپزید.
اینك تخممرغهای پخته را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بگذارید. كره را آب كنید و پاپریكا را به آن بیفزائید و قدری تفت دهید. اكنون مخلوط ماست را روی تخممرغها بریزید و با سس كره و پاپریكا، آن را بیارائید.