Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 03:40

9
آبان
تخم‌مرغ به سبك تركی

تخم‌مرغ به سبك تركی

سیر، ماست و نمك را در كاسه مناسبی بریزید و با هم مخلوط كنید. آن‌گاه آب، سركه و یك قاشق چایخوری نمك را در قابلمه بریزید و روی اجاق بجوشانید.

فاطمه درویش

 

 

مواد لازم برای 2  نفر

سیر له كرده                     3 حبه

ماست چكیده                   375 گرم (یك‌ونیم پیمانه)

نمك                                به میزان لازم

آب                                 1 لیتر

سركه                            1 قاشق سوپخوری

نمك                              1 قاشق چایخوری

تخم‌مرغ                         6 عدد

كره                               2 قاشق سوپخوری

پاپریكا                           1 قاشق چایخوری

 روش تهیه تخم‌مرغ به سبك تركی

 

سیر، ماست و نمك را در كاسه مناسبی بریزید و با هم مخلوط كنید. آن‌گاه آب، سركه و یك قاشق چایخوری نمك را در قابلمه بریزید و روی اجاق بجوشانید. سپس حرارت اجاق را ملایم كنید و تخم‌مرغ‌ها را یكی یكی بشكنید و با فاصله، در آب در حال جوش بیندازید و بپزید.

اینك تخم‌مرغ‌های پخته را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بگذارید. كره را آب كنید و پاپریكا را به آن بیفزائید و قدری تفت دهید. اكنون مخلوط ماست را روی تخم‌مرغ‌ها بریزید و با سس كره و پاپریكا، آن را بیارائید.

 

برچسب ها: تخم مرغ، آشپزی با تخم مرغ، روش تهیه تخم مرغ ترکی، تخم مرغ به سبک ترکی، آموزش تخم مرغ ترکی، تخم مرغ به صورت ترکی، تخم مرغ ترکی تعداد بازديد: 655 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز