Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 05:32

9
آبان
تخم‌مرغ با نان سیردار

تخم‌مرغ با نان سیردار

پیاز را در تابه بریزید و قدری هم بزنید تا گرم شود. آن‌گاه روغن زیتون را بیفزائید و روی حرارت ملایم اجاق تفت دهید تا پیاز طلائی رنگ شود. سپس فلفل دلمه‌ای و گوجه‌فرنگی را بیفزائید و حدود 5 دقیقه تفت دهید.

فاطمه درویش

 

 

مواد لازم برای 2 نفر

پیازخلالی خرد كرده                           1 عدد

روغن زیتون                                      2 قاشق سوپخوری

فلفل دلمه‌ای كبابی و خرد كرده          نصف یك عدد

گوجه‌فرنگی خرد كرده                        2 عدد

جعفری خرد كرده                               نصف یك دسته كوچك

نان تست سیاه                                 4 برش

سیر له كرده                                    1 حبه

روغن زیتون                                     1 قاشق سوپخوری

تخم‌مرغ آب‌پز عسلی                        2 عدد

پاپریكا                                            1 قاشق چایخوری

روش تهیه تخم‌مرغ با نان سیردار

 

پیاز را در تابه بریزید و قدری هم بزنید تا گرم شود. آن‌گاه روغن زیتون را بیفزائید و روی حرارت ملایم اجاق تفت دهید تا پیاز طلائی رنگ شود. سپس فلفل دلمه‌ای و گوجه‌فرنگی را بیفزائید و حدود 5 دقیقه تفت دهید. حالا جعفری را بیفزائید و تابه را از روی حرارت بردارید.

اكنون سیر و روغن زیتون را مخلوط كنید و روی نان‌ها بمالید و آنها را تست كنید. اینك نان‌های گرم را در ظرف مناسب پذیرائی بگذارید و مخلوط گوجه‌فرنگی و فلفل را روی آنها بریزید و یك عدد تخم‌مرغ عسلی رویشان بگذارید و با پاپریكا بیارائید.

 

برچسب ها: تخم مرغ، آشپزی با تخم مرغ، روش تهیه تخم مرغ با نان، تخم مرغ با نان سیردار، مواد لازم نان سیردار، تهیه تخم مرغ با نان، نان با سیر، آموزش نان سیردار تعداد بازديد: 832 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز