فاطمه درویش
مواد لازم برای 2 نفر
پیازخلالی خرد كرده 1 عدد
روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
فلفل دلمهای كبابی و خرد كرده نصف یك عدد
گوجهفرنگی خرد كرده 2 عدد
جعفری خرد كرده نصف یك دسته كوچك
نان تست سیاه 4 برش
سیر له كرده 1 حبه
روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری
تخممرغ آبپز عسلی 2 عدد
پاپریكا 1 قاشق چایخوری
روش تهیه تخممرغ با نان سیردار
پیاز را در تابه بریزید و قدری هم بزنید تا گرم شود. آنگاه روغن زیتون را بیفزائید و روی حرارت ملایم اجاق تفت دهید تا پیاز طلائی رنگ شود. سپس فلفل دلمهای و گوجهفرنگی را بیفزائید و حدود 5 دقیقه تفت دهید. حالا جعفری را بیفزائید و تابه را از روی حرارت بردارید.
اكنون سیر و روغن زیتون را مخلوط كنید و روی نانها بمالید و آنها را تست كنید. اینك نانهای گرم را در ظرف مناسب پذیرائی بگذارید و مخلوط گوجهفرنگی و فلفل را روی آنها بریزید و یك عدد تخممرغ عسلی رویشان بگذارید و با پاپریكا بیارائید.