Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 14 اردیبهشت 1403 - 08:37

19
آبان
ساندویچ پنیر و تخم‌مرغ

ساندویچ پنیر و تخم‌مرغ

ابتدا پنیر خامه‌ای و پنیر فتا را با چنگال له كنید تا صاف و یكدست شود. آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها، جعفری، پیازچه، گردو، آبلیمو، سس مایونز و فلفل را به پنیر بیفزائید و خوب مخلوط كنید.

فاطمه درویش

 

 

مواد لازم برای 4 نفر

پنیر خامه‌ای                       200 گرم

پنیر فتا                              50 گرم

تخم‌مرغ پخته و خرد كرده     3 عدد

جعفری خرد كرده               2 قاشق سوپخوری

پیازچه خرد كرده                2 ساقه

گردو خرد كرده                  2 قاشق سوپخوری

آبلیمو تازه                       1 قاشق سوپخوری

سس مایونز                    2 قاشق سوپخوری

فلفل                             به میزان لازم

نان تست سیاه و سفید    8 تكه

ساقه پیازچه برای تزئین   به میزان لازم

 

روش تهیه ساندویچ پنیر و تخم‌مرغ

ابتدا پنیر خامه‌ای و پنیر فتا را با چنگال له كنید تا صاف و یكدست شود. آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها، جعفری، پیازچه، گردو، آبلیمو، سس مایونز و فلفل را به پنیر بیفزائید و خوب مخلوط كنید.

سپس روی هر نان قدری از مخلوط فراهم كرده بمالید، تكه دیگری نان رویش بگذارید و به شكل مربع یا شكل‌های دلخواه ببرید، با ساقه پیازچه بیارائید و برای پذیرائی، در دیس مناسبی بچینید.

 

برچسب ها: ساندویچ، ساندویچ پنیر، آشپزی با تخم مرغ، روش تهیه ساندویچ پنیر، آموزش ساندویچ پنیر، مواد لازم ساندویچ پنیر، ساندویچ پنیر و تخم مرغ تعداد بازديد: 556 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز