فاطمه درویش
مواد لازم برای 4 نفر
پنیر خامهای 200 گرم
پنیر فتا 50 گرم
تخممرغ پخته و خرد كرده 3 عدد
جعفری خرد كرده 2 قاشق سوپخوری
پیازچه خرد كرده 2 ساقه
گردو خرد كرده 2 قاشق سوپخوری
آبلیمو تازه 1 قاشق سوپخوری
سس مایونز 2 قاشق سوپخوری
فلفل به میزان لازم
نان تست سیاه و سفید 8 تكه
ساقه پیازچه برای تزئین به میزان لازم
روش تهیه ساندویچ پنیر و تخممرغ
ابتدا پنیر خامهای و پنیر فتا را با چنگال له كنید تا صاف و یكدست شود. آنگاه تخممرغها، جعفری، پیازچه، گردو، آبلیمو، سس مایونز و فلفل را به پنیر بیفزائید و خوب مخلوط كنید.
سپس روی هر نان قدری از مخلوط فراهم كرده بمالید، تكه دیگری نان رویش بگذارید و به شكل مربع یا شكلهای دلخواه ببرید، با ساقه پیازچه بیارائید و برای پذیرائی، در دیس مناسبی بچینید.