Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 15 اردیبهشت 1403 - 03:37

19
آبان
برنج مخلوط با ژامبون و سیب‌زمینی

برنج مخلوط با ژامبون و سیب‌زمینی

در قابلمه مناسبی، كره و روغن بریزید و روی اجاق، بگذارید. آن‌گاه سیب‌زمینی، ژامبون و سیر را در آن، تفت دهید. سپس برنج آب كشیده، فیله گوجه‌فرنگی، خامه، نمك و آویشن را به آن بیفزائید و مخلوط كنید.

انسیه حافظی

 

 

مواد لازم برای 4 نفر

كره                                          25 گرم

روغن زیتون                              2 قاشق سوپخوری

سیب‌زمینی مكعبی خردكرده      1 عدد

ژامبون خردكرده                        2 ورق

سیر له‌كرده                            1 حبه

برنج                                      1 پیمانه

فیله گوجه‌فرنگی خردكرده         1 پیمانه

خامه                                    یك‌دوم پیمانه

نمك                                     به میزان لازم

آویشن                                 1 قاشق سوپخوری

 

 روش تهیه برنج مخلوط با ژامبون و سیب‌زمینی

در قابلمه مناسبی، كره و روغن بریزید و روی اجاق، بگذارید. آن‌گاه سیب‌زمینی، ژامبون و سیر را در آن، تفت دهید. سپس برنج آب كشیده، فیله گوجه‌فرنگی، خامه، نمك و آویشن را به آن بیفزائید و مخلوط كنید.

حالا قابلمه را روی حرارت متوسط، بگذارید و به مدت 30 دقیقه برنج را دم كنید. اینك برنج را برای پذیرائی در دیس مناسبی بكشید.

یادآوری: می‌توانید از 200 گرم مارچوبه كنسروی نیز در این غذا استفاده نمائید.

 

برچسب ها: آشپزی با ژامبون، مواد لازم برنج مخلوط، روش تهیه برنج مخلوط، برنج مخلوط با ژامبون، برنج مخلوط با سیب زمینی، آموزش برنج مخلوط تعداد بازديد: 613 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز