انسیه حافظی
مواد لازم برای 4 نفر
كره 25 گرم
روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
سیبزمینی مكعبی خردكرده 1 عدد
ژامبون خردكرده 2 ورق
سیر لهكرده 1 حبه
برنج 1 پیمانه
فیله گوجهفرنگی خردكرده 1 پیمانه
خامه یكدوم پیمانه
نمك به میزان لازم
آویشن 1 قاشق سوپخوری
روش تهیه برنج مخلوط با ژامبون و سیبزمینی
در قابلمه مناسبی، كره و روغن بریزید و روی اجاق، بگذارید. آنگاه سیبزمینی، ژامبون و سیر را در آن، تفت دهید. سپس برنج آب كشیده، فیله گوجهفرنگی، خامه، نمك و آویشن را به آن بیفزائید و مخلوط كنید.
حالا قابلمه را روی حرارت متوسط، بگذارید و به مدت 30 دقیقه برنج را دم كنید. اینك برنج را برای پذیرائی در دیس مناسبی بكشید.
یادآوری: میتوانید از 200 گرم مارچوبه كنسروی نیز در این غذا استفاده نمائید.