ایران كوهستانی
مواد لازم برای 6- 8 نفر
كره 30 گرم
پیازچه خردكرده 4 عدد
سیر لهكرده 1 حبه
سیبزمینی رندهكرده 3 عدد متوسط
دانه صنوبر بوداده و خردكرده یكسوم پیمانه
تخممرغ همزده 1 عدد
آرد یكچهارم پیمانه
روغن 3 قاشق سوپخوری
دانه صنوبر برشتهكرده اضافی به میزان لازم
تره خردكرده اضافی برای تزئین به میزان لازم
مواد لازم برای تهیه كرم تره
خامه ساده یكدوم پیمانه (125 میلیلیتر)
تره خردكرده 2 قاشق سوپخوری
پودر فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری
روش تهیه رُستی با كرم تره و خامه
كره را در تابه بریزید و روی اجاق داغ كنید. پیازچه، سیر، سیبزمینی و دانه صنوبر را بیفزائید و تفت دهید و بگذارید سرد شود. تخممرغ و آرد را به مخلوط اضافه كنید. حالا هر بار از مخلوط نهائی، گلولههائی به اندازه یك قاشق سوپخوری بردارید و گردكنید و با انگشت آردی، آنها را كمی پهن نمائید.
روغن را داغ كنید. سپس دو طرف مایه فرمداده را در روغن سرخ كنید تا رنگشان تقریباً قهوهای شود. بعد از گرفتن روغن اضافی، رویشان را با كرم تره، دانه صنوبر و تره اضافی بیارائید.
روش تهیه كرم تره: همه مواد را با هم مخلوط كنید.
یادآوری: دانه صنوبر- كه آن را در ایران چلغوز مینامند- در آجیلفروشیها به فروش میرسد.