Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 20:39

18
آبان
ساندویچ پنیر سرخكرده

ساندویچ پنیر سرخكرده

ابتدا در كاسه‌ مناسبی، خامه، پنیر، خردل، تره و آویشن را مخلوط كنید. حالا روی 4 عدد از نان‌ها را با مخلوط فراهم كرده، بپوشانید و 4 نان دیگر را روی آن‌ها بگذارید و محكم بفشارید.

ایران كوهستانی

 

 

مواد لازم برای 32 عدد

خامه                         60 میلی‌لیتر (یك چهارم پیمانه)

پنیر گودا رنده‌كرده        1 پیمانه

پودر خردل                 3 قاشق چایخوری

تره‌ تازه و خردكرده      2 قاشق سوپخوری

آویشن خشك           1 قاشق چایخوری

نان سفید                 8 برش

آرد                          به‌ میزان لازم

تخم‌مرغ همزده         2 عدد

شیر                       2 قاشق سوپخوری

آرد سوخاری            سه‌چهارم پیمانه

پنیر پارمزان رنده‌كرده یك دوم پیمانه

روغن برای سرخ كردن به میزان لازم

 

روش تهیه ساندویچ پنیر سرخكرده 

ابتدا در كاسه‌ مناسبی، خامه، پنیر، خردل، تره و آویشن را مخلوط كنید. حالا روی 4 عدد از نان‌ها را با مخلوط فراهم كرده، بپوشانید و 4 نان دیگر را روی آن‌ها بگذارید و محكم بفشارید. لبه‌های نان‌ها را ببرید و هر یك از ساندویچ‌ها را به صورت 8 مثلث كوچك برش بزنید. اكنون مثلث‌ها را به آرد آغشته‌كنید.

حال آن‌ها را در مخلوط شیر و تخم‌مرغ بزنید. سپس در مخلوط آرد سوخاری و پنیر پارمزان بغلتانید و در سینی بچینید و یك‌ساعت در یخچال بگذارید. هنگام مصرف، ساندویچ‌ها را در روغن داغ سرخ كنید تا طلائی رنگ شوند. آن‌گاه روی دستمال كاغذی، روغن اضافی آن‌ها را بگیرید و برای پذیرائی در دیس مناسبی بچینید.

 

برچسب ها: ساندویچ پنیر، روش تهیه ساندویچ پنیر، ساندویچ با پنیر، پنیر سرخکرده، آموزش ساندویچ پنیر، مواد لازم ساندویچ پنیر، تهیه ساندویچ پنیر تعداد بازديد: 600 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز