ایران كوهستانی
مواد لازم برای 6 نفر
سیر 1 بوته (70 گرم)
روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
پیاز خرد كرده 1 عدد متوسط
فلفل دلمهای قرمز خرد كرده1 عدد متوسط
فلفل دلمهای سبز خرد كرده1 عدد متوسط
گوجهفرنگی پوستگرفته و خرد كرده 4 عدد متوسط
لوبیا سبز خردكرده 125 گرم
بادمجان خرد كرده 2 عدد كوچك
كشمش بیدانه یك چهارم پیمانه
پودر پایریكا 1 قاشق چایخوری
برنج دانه بلند دو و یك دوم پیمانه
آب مرغ 3 پیمانه
روش تهیه كسرول سیر انواع سبزی و برنج
ابتدا بوته سیر را با پوست روی سینی فر بگذارید. كمی روغن روی آن بمالید و حدود 30 دقیقه داخل فر با دمای نسبتاً داغ قرار دهید تا كمی نرم شود. باقیمانده روغن را در قابلمه مناسبی داغ كنید. پیاز، فلفلها، گوجهفرنگی، لوبیا و بادمجان را اضافه كنید و حدود 10 دقیقه تفت دهید تا وقتی كه سبزیها فقط نرم شوند.
كشمش و پاپریكا را بیفزائید و هم بزنید. برنج را نیز بخیسانید. سپس برنج و آب مرغ را روی سبزیها بریزید. بوته سیر را در مركز این مخلوط قرار دهید و آن را حدود 30 دقیقه در فر، با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید. در اواسط پخت، یكبار آن را هم بزنید.