Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 11 اردیبهشت 1403 - 08:28

18
آبان
كسرول سیر انواع سبزی و برنج

كسرول سیر انواع سبزی و برنج

ابتدا بوته سیر را با پوست روی سینی فر بگذارید. كمی روغن روی آن بمالید و حدود 30 دقیقه داخل فر با دمای نسبتاً داغ قرار دهید تا كمی نرم شود. باقیمانده روغن را در قابلمه‌ مناسبی داغ كنید.

ایران كوهستانی

 

 

مواد لازم برای 6 نفر

سیر                        1 بوته (70 گرم)

روغن زیتون               2 قاشق سوپخوری

پیاز خرد كرده            1 عدد متوسط

فلفل دلمه‌ای قرمز خرد كرده1 عدد متوسط

فلفل دلمه‌ای سبز خرد كرده1 عدد متوسط

گوجه‌فرنگی پوست‌گرفته و خرد كرده 4 عدد متوسط

لوبیا سبز خردكرده     125 گرم

بادمجان خرد كرده      2 عدد كوچك

كشمش بی‌دانه        یك چهارم پیمانه

پودر پایریكا               1 قاشق چایخوری

برنج دانه بلند           دو و یك دوم پیمانه

آب مرغ                   3 پیمانه

 

روش تهیه كسرول سیر انواع سبزی و برنج

ابتدا بوته سیر را با پوست روی سینی فر بگذارید. كمی روغن روی آن بمالید و حدود 30 دقیقه داخل فر با دمای نسبتاً داغ قرار دهید تا كمی نرم شود. باقیمانده روغن را در قابلمه‌ مناسبی داغ كنید. پیاز، فلفل‌ها، گوجه‌فرنگی، لوبیا و بادمجان را اضافه كنید و حدود 10 دقیقه تفت دهید تا وقتی كه سبزی‌ها فقط نرم شوند.

كشمش و پاپریكا را بیفزائید و هم بزنید. برنج را نیز بخیسانید. سپس برنج و آب مرغ را روی سبزی‌ها بریزید. بوته سیر را در مركز این مخلوط قرار دهید و آن ‌را حدود 30 دقیقه در فر، با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید. در اواسط پخت، یك‌بار آن را هم بزنید.

 

برچسب ها: آموزش کسرول، روش تهیه کسرول، کسرول سیر، کسرول انواع سبزی، کسرول با برنج، مواد لازم کسرول سیر، کسرول تعداد بازديد: 571 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز