فاطمه درویش
مواد لازم برای 16 عدد
گوشت سینه مرغ ریز خردكرده 350 گرم
مغز پسته خردكرده 50 گرم
آبلیمو 1 قاشق سوپخوری
تخممرغ همزده 2 عدد
آرد برای غلتاندن به میزان لازم
بادام پوستكنده و خردكرده 75 گرم
پودر نان 75 گرم
مواد لازم برای تهیه سس لیمو
آبمرغ 150 میلیلیتر (دو سوم پیمانه)
پنیر خامهای 225 گرم
آبلیمو 15 میلیلیتر (یك قاشق سوپخوری)
جعفری خردكرده 1 قاشق سوپخوری
پیازچه خردكرده 1 قاشق سوپخوری
روش تهیه توپهای مرغ بادامی با سس لیمو
ابتدا در ظرف مناسبی، گوشت مرغ، مغز پسته، آبلیمو و یك عدد از تخممرغ همزده را بریزید و با هم مخلوط سازید. حال از مایه به دست آمده، 16 عدد كوفته درست كنید. ابتدا در آرد، بعد در تخممرغ همزده و سپس در مخلوط بادام و پودر نان بغلتانید و با دست بفشارید تا پودرنان و بادام به كوفتهها بچسبد.
حالا كوفتهها را به مدت نیمساعت در یخچال بگذارید. آنگاه سینی فر را چرب كنید، كوفتهها را در آن بچینید و در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید تا طلائی رنگ شود. اینك مقداری سس لیمو در ظرف مناسب بریزید و كوفتهها را روی آن بچینید و با برگ جعفری بیارائید.
روش تهیه سُس لیمو
ابتدا در یك ظرف مناسب آب مرغ و پنیر خامهای را بریزید و روی حرارت ملایم اجاق قرار دهید و مرتب بهم بزنید تا سس صاف و یكدست شود حالا آبلیمو، جعفری و پیازچه را بیفزائید و سس را از روی حرارت بردارید و با كوفته میل كنید.