انسیه حافظی
مواد لازم برای 8-10 نفر
برنج 5 پیمانه
روغن مایع به میزان لازم
پیاز خرد كرده 1 عدد
آب مرغ 2 لیتر
نمك به میزان لازم
زعفران حلكرده 1 قاشق چایخوری
فلفل دلمهای رنگی خرد كرده 1 پیمانه
قارچ خرد كرده 1 پیمانه
ژامبون خرد كرده 100 گرم
ذرت پخته 2 پیمانه
نخودفرنگی پخته 2 پیمانه
روش تهیه پلوی یونانی
ابتدا برنج را 20 دقیقه بخیسانید. آنگاه در قابلمه مناسبی روغن بریزید و پیاز را در آن، تفت دهید. سپس آب مرغ، زعفران و برنج را بیفزائید و با حرارت ملایم بپزید تا آب برنج، كشیده شود حالا به مدت 30 دقیقه، آن را دم كنید. سپس در تابه مناسبی، قدری روغن بریزید و فلفل دلمهای را در آن، تفت دهید. بعد فلفل دلمهای را از تابه درآورید.
قارچ را بیفزائید و تفت دهید. اینك ژامبون، ذرت، نخودفرنگی و فلفل دلمهای را درون تابه بریزید و قدری تفت دهید. اكنون برنج و مواد فراهم كرده را با هم مخلوط كنید و برای پذیرائی، در دیس مناسبی بكشید.