مرضیه مرشدی
مواد لازم برای 2 نفر
قارچ ورقهكرده 250 گرم
روغن 3 قاشق سوپخوری
پیاز خردكرده 1 عدد
گشنیز خردكرده 1 قاشق سوپخوری
قرص عصاره انواع سبزی150 میلی لیتر (دو سوم پیمانه)
خامه 100 گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
ژامبون ورقه كرده 4 عدد ضخیم
روش تهیه ژامبون در سس قارچ
ابتدا قارچها را در 2 قاشق از روغن سرخ كنید، پیاز را بیفزائید و کمی تفت دهید. دو سوم از گشنیز را همراه با مواد دیگر بجز ژامبون بیفزائید و هم بزنید و به مدت 5 دقیقه در فر گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد قرار دهید.
در این فاصله، ژامبونها را با یک قاشق روغن در تابه تفت دهید. غذا را از فر بیرون آورید و با ژامبون تفت داده و باقیمانده گشنیز بیارائید و سپس میل نمائید.