Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 17 اردیبهشت 1403 - 23:38

25
آبان
ژامبون در سس قارچ

ژامبون در سس قارچ

ابتدا قارچ‌ها را در 2 قاشق از روغن سرخ كنید، پیاز را بیفزائید و کمی تفت دهید. دو سوم از گشنیز را همراه با مواد دیگر بجز ژامبون بیفزائید و هم بزنید.

مرضیه مرشدی

 

 

مواد لازم برای 2 نفر

 

 قارچ ورقه‌كرده     250 گرم

روغن                 3 قاشق سوپخوری

پیاز خردكرده      1 عدد

گشنیز خردكرده 1 قاشق سوپخوری

قرص عصاره انواع سبزی150 میلی لیتر (دو سوم پیمانه)

خامه               100 گرم

نمک و فلفل     به میزان لازم

ژامبون ورقه كرده 4 عدد ضخیم

  

روش تهیه ژامبون در سس قارچ

ابتدا قارچ‌ها را در 2 قاشق از روغن سرخ كنید، پیاز را بیفزائید و کمی تفت دهید. دو سوم از گشنیز را همراه با مواد دیگر بجز ژامبون بیفزائید و هم بزنید و به مدت 5 دقیقه در فر گرم شده با دمای 200 درجه سانتی‌گراد قرار دهید.

در این فاصله، ژامبون‌‌ها را با یک قاشق روغن در تابه تفت دهید. غذا را از فر بیرون آورید و با ژامبون تفت داده و باقیمانده‌ گشنیز بیارائید و سپس میل نمائید.

 

برچسب ها: آشپزی با ژامبون، سس قارچ، روش تهیه ژامبون در سس قارچ، ژامبون در سس قارچ، ژامبون با سس، آموزش ژامبون در سس، مواد لازم سس قارچ تعداد بازديد: 625 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز