Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 6 مهر 1404 - 16:36

25
آبان
كوكوی باقلا سبز

كوكوی باقلا سبز

ابتدا باقلا را بدون نمك بپزید. آن‌گاه آن را پوره كنید. سپس در كاسه مناسبی پوره باقلا، تره، شوید، سیر، پیاز، تخم‌مرغ، نمك، فلفل و زردچوبه را مخلوط كنید.

مرضیه مرشدی

 

 

مواد لازم برای 4-6 نفر

باقلا سبز پاك كرده     300 گرم

تره خرد كرده            150 گرم

شوید خرد كرده        75 گرم

سیر له كرده            3 حبه

پیاز رنده كرده و آب گرفته 1 عدد

تخم‌مرغ               5 عدد

نمك، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

روغن سرخ‌كردنی      به میزان لازم

 

روش تهیه كوكوی باقلا سبز

ابتدا باقلا را بدون نمك بپزید. آن‌گاه آن را پوره كنید. سپس در كاسه مناسبی پوره باقلا، تره، شوید، سیر، پیاز، تخم‌مرغ، نمك، فلفل و زردچوبه را مخلوط كنید. اینكه در تابه مناسبی روغن بریزید و روی اجاق بگذارید تا روغن داغ شود. از مایه كوكو قاشق، قاشق در روغن بریزید و دو طرف آن را سرخ كنید. كوكو را همراه با كته یا نان نوش‌جان كنید.

 

 

برچسب ها: روش تهیه کوکوی باقلا، کوکوی باقلا سبز، کوکو با باقلا، مواد لازم کوکوی باقلا، آموزش کوکوی باقلا، آشپزی با کوکوی باقلا، کوکوی باقلا تعداد بازديد: 690 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز