مرضیه مرشدی
مواد لازم برای 4-6 نفر
باقلا سبز پاك كرده 300 گرم
تره خرد كرده 150 گرم
شوید خرد كرده 75 گرم
سیر له كرده 3 حبه
پیاز رنده كرده و آب گرفته 1 عدد
تخممرغ 5 عدد
نمك، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
روغن سرخكردنی به میزان لازم
روش تهیه كوكوی باقلا سبز
ابتدا باقلا را بدون نمك بپزید. آنگاه آن را پوره كنید. سپس در كاسه مناسبی پوره باقلا، تره، شوید، سیر، پیاز، تخممرغ، نمك، فلفل و زردچوبه را مخلوط كنید. اینكه در تابه مناسبی روغن بریزید و روی اجاق بگذارید تا روغن داغ شود. از مایه كوكو قاشق، قاشق در روغن بریزید و دو طرف آن را سرخ كنید. كوكو را همراه با كته یا نان نوشجان كنید.