Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 15:20

4
تیر
اَلـفَتّه

اَلـفَتّه

طرز تهیه اَلـفَتّه

اَلـفَتّه

 

 

مواد لازم برای 4-6 نفر

 

روغن برای سرخ‌كردن............................................به میزان لازم

سینه مرغ رشته‌ای خردكرده...................................250 گرم

پیازداغ ..................................................................2 قاشق سوپخوری

ادویه مخلوط ..........................................................1 قاشق چایخوری

كدوسبز مكعبی خردكرده..........................................1 پیمانه

بادمجان مكعبی‌خردكرده...........................................1 پیمانه

هویج مكعبی خردكرده.............................................1 پیمانه

سیب‌زمینی مكعبی خردكرده ...................................1 پیمانه

نمك و زردچوبه.......................................................به میزان لازم

نخود آبگوشتی پخته..............................................یك‌دوم پیمانه

جعفری خردكرده..................................................2 قاشق سوپخوری

نان پیتا مكعبی خردكرده و برشته............................1 عدد 

 

مواد لازم برای تهیه سس:

ماست...........................................................250 میلی‌لیتر(1 پیمانه)

سیر له‌كرده.......................................................2 حبه

ارده ................................................................1 قاشق سوپخوری

سس مایونز......................................................1 قاشق سوپخوری

آبلیموی تازه.....................................................2 قاشق سوپخوری

 

 

روش تهیه

 ابتدا قدری روغن در تابه بریزید، مرغ را بیفزائید و روی اجاق تفت دهید. آن‌گاه پیازداغ و نیمی از ادویه را اضافه كنید و 1 دقیقه دیگر، تفت دهید. سپس قدری روغن در تابه دیگری بریزید و روی اجاق گرم كنید و كدو، بادمجان، هویج و سیب‌زمینی را در آن تفت دهید. حالا باقیمانده ادویه، نمك و زردچوبه را بیفزائید. اینك ظرف مناسبی بردارید، مخلوط سبزی را در آن بریزید و صاف كنید. سپس مرغ و نخود را رویش بریزید و سس را بیفزائید. اكنون الفته را با جعفری و نان پیتا، بیارائید و میل كنید.

روش تهیه سس: همه مواد را با هم مخلوط كنید.

روش برشته كردن نان پیتا: در تابه مناسبی، قدری روغن بریزید و روی اجاق داغ كنید. آن‌گاه نان پیتا را بیفزائید و همین كه برشته شد، آن را روی هوله كاغذی آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی‌اش گرفته شود.

یادآوری: منظور از ادویه مخلوط؛‌ فلفل سیاه، زیره، تخم گشنیز، میخك، جوز هندی، دارچین و هل است.

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، اَلـفَتّه تعداد بازديد: 525 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز