اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 4 نفر
سیب زمینی 4 عدد درشت
روغن برای سرخ كردن به میزان لازم
گوشت چرخكرده 250 گرم
پیاز رنده كرده 1 عدد
رب گوجهفرنگی 2 قاشق سوپخوری
خلال بادام یكچهارم پیمانه
گشنیز خرد كرده 4 قاشق سوپخوری
نعنا خشك 1 قاشق سوپخوری
بهارات 1 قاشق چایخوری
نمك به میزان لازم
مواد لازم سس
روغن زیتون 2 قاشق چایخوری
سیر له كرده 2 حبه
رب گوجهفرنگی 1 قاشق سوپخوری
شكر 1 قاشق سوپخوری
سركه 2 قاشق سوپخوری
نمك و فلفل قرمز به میزان لازم
آب 125 میلیلیتر (یكدوم پیمانه)
روش تهیه محشی البطاطا
پوست سیبزمینیها را بگیرید، داخلشان را خالی كنید و در روغن سرخ نمایید. حالا قدری روغن در تابه بریزید و گوشت و پیاز را در آن تفت دهید. آنگاه رب گوجهفرنگی، خلال بادام، گشنیز، نعنا، بهارات و نمك را بیفزائید و قدری تفت دهید.
اینك سیبزمینیها را با این مایه پر كنید و در ظرف نسوز چربكرده بچینید سس فراهم كرده را رویش بریزید و به مدت تقریبی 30 دقیقه در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید. حالا محشیالبطاطا را برای پذیرایی در ظرف مناسبی بچینید و به دلخواه بیارائید.
روش تهیه سس
همه مواد را با هم مخلوط كنید.
یادآوری 1: در لبنان، این غذا را با پلوی زعفرانی همراه با فلفل میل میكنند.
یادآوری 2: میتوانید گوشته سیبزمینی را بپزید و پوره كنید و كنار محشیالبطاطا قرار دهید.
یادآوری 3: بهارات تركیبی است از فلفل سیاه، زیره، تخمگشنیز، میخك، جوز هندی، دارچین و هل.