اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 4 نفر
برنج 2 پیمانه
كره یا روغن برای سرخكردن به میزان لازم
فلفل دلمهای خردكرده 1 عدد متوسط
فیله گوجهفرنگی خردكرده 2 عدد متوسط
پیازداغ 6 قاشق سوپخوری
هل سبز درسته 1 قاشق سوپخوری
زیره سیاه 1 قاشق چایخوری
دانه فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری
ادویه كاری 1 قاشق چایخوری
زردچوبه یكدوم قاشق چایخوری
برگ بو 2 عدد
نمك به میزان لازم
زعفران حلكرده 2 قاشق سوپخوری
فیله مرغ 250 گرم
روش تهیه مجبوس
ابتدا برنج را آبكش كنید و بعد به مدت 30 دقیقه روی اجاق بگذارید تا دم بكشد. كره را در تابه بریزید و روی اجاق آب كنید. آنگاه فلفل دلمهای و گوجهفرنگی را بیفزائید و تفت دهید.
سپس پیازداغ، هل، زیره، فلفل، كاری، زردچوبه، برگ بو، نمك و زعفران را بیفزائید و 1 دقیقه تفت دهید.
حالا در تابه مناسبی، قدری روغن بریزید، فیله مرغ، نمك و فلفل را بیفزائید و تفت دهید. اینك مخلوط فلفل دلمهای و ادویه را به مرغ اضافه كنید، یكسوم از آن را كنار بگذارید و باقیمانده را با چلو مخلوط كنید.
آنگاه مجبوس را برای پذیرائی در دیس مناسبی، بكشید و با مواد كنار گذاشته بیارائید.
یادآوری: هنگام كشیدن پلو در دیس، برگ بو را درآورید.