Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 6 مهر 1404 - 16:42

24
آبان
مجبوس

مجبوس

ابتدا برنج را آبكش كنید و بعد به مدت 30 دقیقه روی اجاق بگذارید تا دم بكشد. كره را در تابه بریزید و روی اجاق آب كنید. آن‌گاه فلفل دلمه‌ای و گوجه‌فرنگی را بیفزائید و تفت دهید.

اعظم گلزارمنش

 

 

مواد لازم برای 4 نفر

برنج                                       2 پیمانه

كره یا روغن برای سرخ‌كردن       به میزان لازم

فلفل دلمه‌ای خردكرده              1 عدد متوسط

فیله گوجه‌فرنگی خردكرده         2 عدد متوسط

پیازداغ                                   6 قاشق سوپخوری

هل سبز درسته                     1 قاشق سوپخوری

زیره سیاه                             1 قاشق چایخوری

دانه فلفل سیاه                     1 قاشق چایخوری

ادویه كاری                           1 قاشق چایخوری

زردچوبه                              یك‌دوم قاشق چایخوری

برگ بو                                2 عدد

نمك                                   به میزان لازم

زعفران حلكرده                    2 قاشق سوپخوری

فیله مرغ                            250 گرم

 

روش تهیه مجبوس

ابتدا برنج را آبكش كنید و بعد به مدت 30 دقیقه روی اجاق بگذارید تا دم بكشد. كره را در تابه بریزید و روی اجاق آب كنید. آن‌گاه فلفل دلمه‌ای و گوجه‌فرنگی را بیفزائید و تفت دهید.

سپس پیازداغ، هل، زیره، فلفل، كاری، زردچوبه، برگ بو، نمك و زعفران را بیفزائید و 1 دقیقه تفت دهید.

حالا در تابه مناسبی، قدری روغن بریزید، فیله مرغ، نمك و فلفل را بیفزائید و تفت دهید. اینك مخلوط فلفل دلمه‌ای و ادویه را به مرغ اضافه كنید، یك‌سوم از آن را كنار بگذارید و باقیمانده را با چلو مخلوط كنید.

آن‌گاه مجبوس را برای پذیرائی در دیس مناسبی، بكشید و با مواد كنار گذاشته بیارائید.

یادآوری: هنگام كشیدن پلو در دیس، برگ بو را درآورید.

 

برچسب ها: روش تهیه مجبوس، آموزش مجبوس، تهیه مجبوس، آشپزی با مجبوس، مواد لازم مجبوس، مجبوس، مواد مجبوس تعداد بازديد: 702 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز