اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای4 نفر
پیاز خلالی خرد كرده 3 عدد درشت
روغن مایع به میزان لازم
جگر مرغ مكعبی خرد كرده 500 گرم
نمك به میزان لازم
فلفل سیاه یكدوم قاشق چایخوری
ادویه مخلوط یكدوم قاشق چایخوری
رب انار 3 قاشق سوپخوری
كره 30 گرم
روش تهیه كبده بدبس الرمان
ابتدا پیاز را در روغن تفت دهید تا قدری طلائی رنگ شود. آنگاه جگر را به آن بیفزائید و 5 دقیقه تفت دهید. سپس نمك، فلفل و ادویه را اضافه كنید. حالا رب انار و كره را بیفزائید و چند دقیقه صبر كنید تا كره آب شود.
اكنون خوراك را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بكشید.
یادآوری: ادویه این خوراك مخلوطی از دارچین، میخك و جوز هندی میباشد.