Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 6 مهر 1404 - 16:40

24
آبان
كبده بدبس‌ الرمان

كبده بدبس‌ الرمان

ابتدا پیاز را در روغن تفت دهید تا قدری طلائی رنگ شود. آن‌گاه جگر را به آن بیفزائید و 5 دقیقه تفت دهید. سپس نمك، فلفل و ادویه را اضافه كنید. حالا رب انار و كره را بیفزائید و چند دقیقه صبر كنید تا كره آب شود.

اعظم گلزارمنش

 

 

مواد لازم برای4 نفر

پیاز خلالی خرد كرده                      3 عدد درشت

روغن مایع                                   به میزان لازم

جگر مرغ مكعبی خرد كرده              500 گرم

نمك                                           به میزان لازم

فلفل سیاه                                  یك‌دوم قاشق چایخوری

ادویه مخلوط                                یك‌دوم قاشق چایخوری

رب انار                                        3 قاشق سوپخوری

كره                                            30 گرم

 

روش تهیه كبده بدبس‌ الرمان

ابتدا پیاز را در روغن تفت دهید تا قدری طلائی رنگ شود. آن‌گاه جگر را به آن بیفزائید و 5 دقیقه تفت دهید. سپس نمك، فلفل و ادویه را اضافه كنید. حالا رب انار و كره را بیفزائید و چند دقیقه صبر كنید تا كره آب شود.

اكنون خوراك را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بكشید.

یادآوری: ادویه این خوراك مخلوطی از دارچین، میخك و جوز هندی می‌باشد.

 

برچسب ها: روش تهیه کبده بدبس الرمان، کبده بدبس الرمان، کبده، آموزش کبده بدبس، مواد لازم کبده، آشپزی با کبده بدبس تعداد بازديد: 463 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز