Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 6 مهر 1404 - 16:40

24
آبان
صحیفه

صحیفه

گوشت، پیاز، گوجه فرنگی، دانه صنوبر، رب انار، جعفری، بهارت و نمك را در كاسه مناسبی بریزید و خوب مخلوط كنید. روی نان پیتا روغن زیتون بمالید و قدری از مخلوط فراهم كرده، رویش بریزید.

اعظم گلزارمنش

 

 

مواد لازم برای 8 عدد

گوشت چرخكرده                 1 كیلوگرم

پیاز ریز خرد كرده                 1 عدد درشت

گوجه‌فرنگی ریز خرد كرده     1 عدد درشت

دانه صنوبر یا خلال بادام       سه‌چهارم پیمانه

رب انار                             2-3 قاشق سوپخوری

جعفری ریز خرد كرده         یك‌دوم پیمانه

بهارات                            2 قاشق چایخوری

نمك                              1-2 قاشق چایخوری

نان پیتا                          8 عدد

روغن زیتون                    5 قاشق سوپخوری

آرد                                به میزان لازم

پودر فلفل قرمز تند          به میزان لازم

 

روش تهیه صحیفه

گوشت، پیاز، گوجه فرنگی، دانه صنوبر، رب انار، جعفری، بهارت و نمك را در كاسه مناسبی بریزید و خوب مخلوط كنید. روی نان پیتا روغن زیتون بمالید و قدری از مخلوط فراهم كرده، رویش بریزید.

سپس قدری آرد روی مواد بپاشید تا آب نیندازد. حالا صفیحه را در سینی بگذارید و در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد، به مدت تقریبی 10-12 دقیقه بپزید.

اكنون صفیحه را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بگذارید و رویش فلفل قرمز و دانه صنوبر بپاشید.

یادآوری1: در لبنان این پیش غذا را با ماست میل می‌كنند.

یادآوری2: توجه داشته باشید كه باید یك لایه بسیار نازك از مواد روی نان پهن شود.

 

برچسب ها: روش تهیه صحیفه، آموزش صحیفه، مواد لازم صحیفه، آشپزی با صحیفه، تهیه صحفیه، مواد صحیفه، صحیفه تعداد بازديد: 835 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز