اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 8 عدد
گوشت چرخكرده 1 كیلوگرم
پیاز ریز خرد كرده 1 عدد درشت
گوجهفرنگی ریز خرد كرده 1 عدد درشت
دانه صنوبر یا خلال بادام سهچهارم پیمانه
رب انار 2-3 قاشق سوپخوری
جعفری ریز خرد كرده یكدوم پیمانه
بهارات 2 قاشق چایخوری
نمك 1-2 قاشق چایخوری
نان پیتا 8 عدد
روغن زیتون 5 قاشق سوپخوری
آرد به میزان لازم
پودر فلفل قرمز تند به میزان لازم
روش تهیه صحیفه
گوشت، پیاز، گوجه فرنگی، دانه صنوبر، رب انار، جعفری، بهارت و نمك را در كاسه مناسبی بریزید و خوب مخلوط كنید. روی نان پیتا روغن زیتون بمالید و قدری از مخلوط فراهم كرده، رویش بریزید.
سپس قدری آرد روی مواد بپاشید تا آب نیندازد. حالا صفیحه را در سینی بگذارید و در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد، به مدت تقریبی 10-12 دقیقه بپزید.
اكنون صفیحه را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بگذارید و رویش فلفل قرمز و دانه صنوبر بپاشید.
یادآوری1: در لبنان این پیش غذا را با ماست میل میكنند.
یادآوری2: توجه داشته باشید كه باید یك لایه بسیار نازك از مواد روی نان پهن شود.