اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 4-6 نفر
گوشت چرخكرده 500 گرم
ادویه مخلوط 1 قاشق چایخوری
نمك به میزان لازم
زرده تخممرغ 1 عدد
پیاز رندهكرده و آبگرفته 1 عدد
روغن به میزان لازم
پیاز حلقهای خردكرده 2 عدد درشت
آب مرغ 250 میلیلیتر (1 پیمانه)
رب انار 3 قاشق سوپخوری
دانه صنوبر بو داده یكسوم پیمانه
برنج 2 پیمانه
آب 3 پیمانه
رشته پلوئی 1 پیمانه
كره 100 گرم
روش تهیه داوود باشا
گوشت را همراه با ادویه، نمك، زرده تخممرغ و پیاز رنده كرده در كاسه دستگاه غذاساز بریزید و خوب مخلوط كنید. آنگاه از این مخلوط كوفته ریزههای كوچكی درست كنید و در روغن تفت دهید. حالا پیاز حلقهای خرد كرده را نیز در روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شود.
سپس آب مرغ را بجوشانید و رب انار، كوفته ریزه و پیاز سرخكرده را به آن بیفزائید و بگذارید كوفته ریزه بپزد و سس آن غلیظ شود. اكنون دانهصنوبر را بیفزائید.
برنج را بخیسانید و با 3 پیمانه آب روی حرارت بگذارید. همین كه آب مرغ كشیده شد، رشته پلوئی، كره و و نمك را به آن اضافه كنید و صبر كنید تا آب برنج كاملاً تبخیر شود.
اكنون آن را درون قالب چربكرده میان تهی به قطر 23 سانتیمتر بریزید، قدری بفشارید و به مدت تقریبی 30 دقیقه، در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید.
اینك پلوی داوود باشا را برای پذیرایی در دیس زیبائی برگردانید، كوفته ریزه فراهم كرده را وسط آن بریزید.